Zen doodle | Intuïtief tekenen

De cursus Zen doodle | intuïtief tekenen & schilderen is een coaching proces voor jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Een combinatie met een begeleide meditatie en creativiteit.
Droedelen is het ultieme tekenen. Dwalen met een potlood op papier en wel zien wat ervan komt. De simpele beweging werkt geweldig om je hoofd leeg te maken.

Met ontspannen aandacht droedelen helpt je om minder te ‘piekeren’ en steeds meer ontspannen in het ‘hier en nu’ te zijn. Het ondersteunt je om de vicieuze cirkel van negatieve gevoelens en gedachtepatronen te doorbreken. Zen & Mindfull droedelen brengt rust in je hoofd en lichaam.

Creatief en intuïtief tekenen na een meditatie geeft meer vrijheid in expressie.
Leer zonder (eigen) oordeel creatief te zijn. Na een meditatie voel je relax en kan je makkelijker uitdrukking geven aan je gevoel waardoor je op een vriendelijke en toegankelijke manier contact maakt met jouw onderbewustzijn. Intuïtief tekenen geeft innerlijke kracht en inspiratie.

Wat is droedelen:
Droedelen (Engels doodle) is een vorm van schetsen/tekenen zonder duidelijk doel, door iemand wiens gedachtes ergens anders zijn. Het zijn krabbels gemaakt vanuit het onderbewuste. De droedels bevatten soms een verborgen boodschap. Vaak zijn het eenvoudige tekeningen, soms groeien ze uit tot uitgebreide patronen.
Men zegt dan ook wel eens dat droedelen de intuïtieve gevoelens in symbolische tekeningetjes weergeeft. Iets wat tot prachtige droedels of doedels kan leiden.

De ochtend start met een meditatie:
Door eerst je mind heel bewust te ontspannen en je daarna in contact te brengen met een Emotie of Thema kun je hierna heel bewust het onderbewustzijn aanspreken en tot uiting laten komen Intuïtief tekenen (doodle)

Wat zijn de voordelen:
Eenvoudig en leuke manier om creatief te verstillen.
Iedereen kan het, je hebt GEEN TEKEN KENNIS NODIG !
Laat je denken en gemoed tot rust komen.
Versterkt je zelfvertrouwen en bevordert je creativiteit.
Helpt je om mentale en emotionele ruis te verminderen en innerlijk te verstillen.
Leert los te laten of afstand te nemen.
Geeft ontspanning

Met ontspannen aandacht droedelen helpt je om minder te ‘piekeren’ en steeds meer ontspannen in het ‘hier en nu’ te zijn. Het ondersteunt je om de vicieuze cirkel van negatieve gevoelens en gedachtepatronen te doorbreken. Mindful droedelen breng rust en vrede in hoofd, hart en lichaam. Het geheim ligt in het bewust tekenen van herhalende lijnen en patronen op intuïtieve wijze.

We werken met pastelkrijt, kleurpotloden, viltstiften en acrylverf. Starten we met de basis en werken zo verder met andere materialen.

Elke week een ander Thema | Gevoel | Doel

Verbonden zijn met je gevoel
Werken vanuit je Hart en uit je hoofd
Intuitief leren tekenen
Spanning omzetten naar ontspanning
Werken aan je Interne (on)bewuste blokkades

Leer zonder eigen oordeel creatief te werken vanuit je gevoel.
Geef op een zachte en creatieve manier uitdrukking aan je gevoel waardoor je op een vriendelijke en toegankelijke manier contact maakt met jouw onderbewustzijn intuïtief tekenen geeft innerlijke kracht en inspiratie.

Intuïtief Tekenen & Mediteren
Intuïtief Tekenen & Mediteren

Zen Doodle – Intuïtief tekenen & schilderen voor jouw persoonlijke & spirituele ontwikkeling

Voor de cursus is geen meditatie of creatieve ervaring nodig.
Die kwaliteiten heeft iedereen en het is aan jou om er de ruimte en tijd voor te nemen.
Wanneer je je intuïtie laat spreken ga je daar meer en beter op vertrouwen bij het maken van keuzes en beslissingen. Tevens geef je expressie aan je onderbewustzijn. Zo gaan we werken met een thema en gaan we kijken hoe we de Law of Attraction kunnen gebruiken.

Na het maken van de tekening zal ik de gemaakte tekeningen invoelen-lezen en uitleggen.Met mijn intuïtie kan ik jou een boodschap of inzicht meegeven. Iets waar jij nu mee bezig bent of wat er nu speelt in je huidige leven. We werken in kleine groepen van 4-8 personen zodat er de tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht en groei.
Op aanvraag is deze cursus ook in de vorm van een workshop te boeken op locatie.

Intuïtief tekenen en schilderen met een geleide meditatie

cursus meditatie en Intuïtief tekenen

Zen Doodle, meditatie en intuïtief tekenen Kijk voor de cursusdata op de pagina overzicht data.                                         
Mocht je vragen hebben of je willen aanmelden gebruik dan ons contactpagina dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u o