Yoga & meditatie retraite

Yoga & meditatie retraite in Nederland 

Inner Journey – Be Your Beautiful Self

Met Selma Oppedijk en Jeaniëlle van Osnabrugge

Yoga & meditatie retraite in Nederland.Laat je dit weekend heerlijk in de watten leggen tijdens deze yoga en meditatie-retraite. Geniet van de dagelijkse yoga- en meditatiesessies, de mooie omgeving, de rust en van heerlijk en gezond eten.
Gun jezelf een moment om te ontspannen, te genieten en verdiep je in jouw yoga- en meditatie beoefeningen.
Selma en Jeaniëlle begeleiden jou naar de kracht van het nu, naar volledig aanwezig zijn. Vernieuw je energie en geniet van je innerlijke vakantie. Dit weekend staat voor verbinding met jezelf, compassie en verstilling.

Door deze retraite creëer je de mogelijkheid om jezelf op de eerste plek te zetten en afstand te nemen van alle taken en verantwoordelijkheden die jouw dagen vullen. In dit weekend richten we de aandacht volledig op het nu. Door te proeven, te luisteren en te ervaren, maak je verbinding met je innerlijke Kompas.  Het leven van streven en geleefd worden gaan we transformeren naar pure aanwezigheid. Middels Hatha Yoga en begeleide compassie meditaties bieden we je toegang tot je eigen innerlijke rust.

De Yoga sessies:

In de dagelijkse Yoga sessies gaan we, afgestemd op jouw intentie, spelen met de elementen uit de Yoga filosofie. De yoga sessies gaan over het creëren van fysiek en mentaal bewustzijn en het streven naar evenwicht tussen denken en voelen, beweging en stilte en tussen de buitenwereld en jezelf. Vanuit dit bewustzijn gaan we een stap maken om het verschil  tussen “de ziener” en “het geziene” te ervaren. We nodigen je uit, om te onderzoeken wat dit besef voor jouw dagelijkse leven kan betekenen.

De meditatie sessies:

Tijdens de dagelijkse vaste stilte meditatie, sta je open voor jezelf en leer je de stilte in jezelf neer te zetten en te werken aan innerlijk vertrouwen. Verbinden met en verbonden zijn met je hart en ziel.  Zet  je liefdevolle hart open en geef jezelf de ruimte en de vrijheid om te zijn wie je bent en te leren volledig te vertrouwen op de flow van het leven. Sta in je kracht en zet je koers uit, verbind je met jouw intuïtie.

Naast de yoga- en meditatiesessies is er ruimte voor eigen tijd. Tijdens deze momenten kun je genieten van een heerlijke stilte wandeling  in een mooie natuurlijke groenrijke omgeving . De Kloosterpad wandeling start  en eindigt bij onze locatie “De Zwanenhof” en voert door het mooie Twentse landschap.  Van oudsher is “De Zwanenhof” een plek voor bezinning en leent zich bij uitstek voor onze  Yoga & Meditatie retraite.

De docenten:

Een unieke combinatie van 2 liefdevolle, positieve, inspirerende en motiverende docenten, die de krachten en energieën samen hebben gebundeld. Om voor jou een inspirerende, ontspannende Yoga & meditatie retraite te organiseren. De unieke magie tussen Selma & Jeaniëlle creeert de mogelijkheid om je eigen ruimte in te nemen en jezelf te mogen zijn. We nodigen je graag uit op 1 van onze retraites.

Jeaniëlle is een Yogadocente, die op een toegankelijke manier de yoga filosofie vertaalt naar jouw dagelijkse leven. Haar aanpak is persoonlijk, zacht , enthousiast en professioneel. Haar lessen zitten vol humor en vertalingen naar jouw dagelijkse praktijk en zijn gebaseerd op haar vierjarige Raja Yoga opleiding, aangevuld met diverse opleidingen en trainingen. Naast Yoga docente is Jeaniëlle coach.
Vreugde, liefde, stilte, eerlijkheid, zachtmoedigheid en verbinding zijn de belangrijkste waarden van Jeaniëlle.

“ Dankzij het yoga pad, ervaar ik het leven als een spel. Als een perfecte dans, waar kracht, souplesse, zachtheid en helderheid samensmelten tot 1. Ik ben zeer dankbaar dat ik de oude inzichten van het yoga pad mag vertalen naar concrete tools die toepasbaar zijn binnen jouw dagelijkse leven”.

Selma is Meditatiecoach en helpt je om in de meditatie op zoek te gaan naar jouw stilte. Je kunt het zien als jouw aan-/uitknop of jouw resetknop. Vind samen met Selma innerlijke rust en ervaar zo balans, energie, kracht, liefde, rust, ruimte, compassie en verbondenheid met jezelf en de kosmos. Doe tijdens de meditatie prachtige ervaringen op en voel je weer eens echt intens gelukkig. Ervaar de kracht van meditatie en geef jezelf ruimte voor persoonlijke en spirituele groei. De meditaties van Selma zijn op alle fronten een verrijking voor je innerlijke rust.
Selma is een beloved spirituele mentor, teacher en meditatie- en lifecoach. Haar lessen en teachings staan in het teken van liefdevolle intentie, verbonden zijn met je eigen innerlijke kracht. Met haar bevlogen, krachtige persoonlijkheid staat ze voor rust, balans, licht, compassie en kracht.
Selma heeft passie voor mediteren en compassie voor haar studenten. Ze leert je jezelf in contact te brengen met jouw eigen innerlijke kompas. Leer te luisteren naar en durf te vertrouwen op je eigen intuïtie. Meditatie & Mindfulness is leven in en met de kracht van NU.

“Be Mindful, Be Yourself , Beloved.  Meditation is Your Inner Journey to Be Your Beautiful Self”

“The one goal in life is to connect with yourself and to connect with the divine universe”

Verblijf:

We verblijven op 1 van de mooiste plekjes in Twente, op basis van een tweepersoonskamer. De Zwanenhof is een bijzondere plek in een prachtige bos- en natuurlijke omgeving. Hier vind je de rust om thuis te komen. Geniet van het huis met een bijzondere sfeer en de gastvrijheid van de mensen.
Onze locatie  is eenvoudig en sfeervol. We beschikken het hele weekend over een schitterende ruime zaal. De maaltijden nuttigen wij gezamenlijk  in de sfeervolle tuinzaal.
Na een heerlijke maaltijd is er ruimte om je terug te trekken in de kapel en kloostertuin.
Er is een mogelijkheid om tegen een meerprijs een 1- persoonskamer te boeken.

Eten en drinken

Iedere dag staan er heerlijke maaltijden voor je klaar. Alle maaltijden worden met liefde en aandacht bereid. In de keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met dagverse streekproducten.

Reserveren

Heb je interesse? Reserveren is mogelijk via onderstaand aanmeldformulier of per e-mail.
Het weekend is toegankelijk voor iedereen! Beginners en gevorderd.

Wanneer: data 2020 volgt nog

Kosten Yoga & Mindfulness Retraite:
€ 420,00 inclusief btw, voor een gedeelde 2- of 3 persoonskamer p.p. voor 3 dagen. De kosten voor een 1-persoonskamer zijn € 465,00 p.p.
Deze prijs is inclusief verblijf op de Zwanenhof te Zenderen, maaltijden, programma en begeleiding van Selma & Jeaniëlle. Start programma op vrijdag om 14:00 uur. Einde zondag om 16:00 uur.
Prijzen zijn per persoon en exclusief reiskosten en reis- en annuleringsverzekering.  Eventuele  individuele sessies en eigen consumpties, zijn exclusief. Wil je graag jouw kamer met een bepaalde persoon delen, vermeld dit dan in jouw aanmelding.

Jouw bijdrage is inclusief:

 • 2 overnachtingen op vrijdag en zaterdag met douche en toilet;
 • 4 Yoga workshops en 4 meditaties;
 • Workshop intuïtief schilderen
 • Warm welkom met koffie/thee en Twentse krentenwegge;
 • 2x ontbijtbuffet (zaterdag en zondag);
 • 2 x lunch (zaterdag en zondag) met verse soep, hartige lekkernij, diverse brood- en belegsoorten, rauwkost/fruit;
 • 2x diner (vrijdag en zaterdag), 3-gangen diner geïnspireerd door het seizoen en bereid met dagverse producten.
 • Handdoeken en beddengoed;
 • Koffie, thee en koekjes tijdens pauzemomenten;
 • Attentie ter plekke;
 • Vrij gebruik van WIFI;
 • Het hele weekend begeleiding door Selma en Jeaniëlle

Algemene voorwaarden
Op deze aanbieding zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Interesse in het yoga & meditatie retraite in Nederland.

Meld je aan of stel een vraag d.m.v. onderstaand formulier in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u o.

Aanmeldformulier retraite

Velden met een * zijn verplicht


Uw naam:


U bent te bereiken op:


Uw adresgegevens: