Ontwikkel je intuïtie en laat je onderneming exploderen tot een mega succes?

Ontwaak en versterk je intuïtie, ontwikkel je spirituele gave, zodat je groeit als persoon en met je bedrijf.

Bewuste ondernemer

Ben jij die bewuste ondernemer met een missie om de wereld mooier te maken, wil je een betekenisvol leven waarin je anderen nog meer mag helpen met jouw spirituele gave? Loop je tegen de volgende problemen aan waardoor je geen stappen maakt in je persoonlijke groei en die van je bedrijf? 

meer bewustwording

Be the best You can Be, Live Your Life

Stel je eens voor hoe ongelooflijk geweldig het zal voelen als je …

Hoe zou het zijn als je dagelijks intunet en bewust afstemt op jouw energieveld, zodat je precies de juiste informatie krijgt, de juiste keuze maakt, je persoonlijk en spiritueel ontwikkelt en je bedrijf laat groeien?

De vraag aan jou is … ?

Ben jij klaar voor een explosieve spirituele groei in jouw bedrijf? 

Wat zou er dan voor jou veranderen? Meer omzet en meer vrijheid op alle fronten met iets wat je het allerliefste doet…

Even voorstellen...

Mijn naam is Selma Oppedijk, ruim 20 jaar ben ik expert op het gebied van meditatie en mindfulness, intuïtieve personal life coach, medium en spiritueel healer. In de afgelopen 20 jaar heb ik exact ontdekt wat wel en niet werkt als het gaat hoe je leeft vanuit je intuïtie. 

Kijk, de meeste mensen denken dat leven vanuit je intuïtie je gevoel volgen is, maar dat is niet hoe het werkt. 

TOTAAL NIET ZELFS. 

Gevoel is eigenlijk een soort van verzamelbegrip voor intuïtie en emotie. Intuïtie is luisteren naar je hart en emotie komt uit gedachte, overtuiging, oude patronen en ego. En zodra je leeft vanuit je intuïtie neem je direct de regie over je eigen leven en je neemt je eigen beslissingen die niet worden beïnvloed door je ouders, je partner en je omgeving. 

En dit is zo bevrijdend! 

Dit is wat ik jou ook gun, verbonden zijn met je innerlijke licht en volledig leven vanuit jouw authentieke zelf, zodat je dit volledig omarmt.
Mijn klanten vinden mij: betrouwbaar, liefdevol, betrokken en no-nonsense. Ik sta met beide benen op de grond en probeer spiritualiteit voor iedereen toegankelijk te maken. 

Met mijn jarenlange ervaring, reeds duizenden mensen die hebben kennis gemaakt met mijn meditaties, coaching, readingen, healing, transformatiesessies, mediumschap. Heb ik ervaren dat iedereen contact kan maken met zijn of haar intuïtie, intunen op hun gidsen en soms zelfs readingen kunnen geven. Jij ook! 

Om die redenen heb ik de afgelopen jaren gewerkt aan de I AM methode.  Deze methode brengt je Soul, Body en Mind in evenwicht, zodat je licht en liefde bent voor jezelf en uitstraalt naar de ander.  Je ervaart meer vrijheid in jezelf, je leert hoe jij je spirituele gave verder ontwikkelt en keuzes maakt vanuit het hart. Met de I AM methode kom je in alignement met jouw ziel, je bron en zuivere energie. Waardoor je persoonlijk en spiritueel groeit in je zelfvertrouwen, je talenten, je doelen helder krijgt en realiseert. En zo je dromen waarmaakt. 

En dat is wat ik jou gun.

Liefs Selma

Heb jij een diepe wens en verlangen om in totale verbinding te staan met je innerlijk licht, een betekenisvol leven te leiden, meer mensen te kunnen helpen, je persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen met al je talenten en gaven. Zonder dat je laat belemmert en afgeleid door de sores van andere mensen of je eigen negatieve gedachten?

Meld je dan aan voor het programma: Awaken Your Authentic Self

Aanbod

In 9 maanden begeleid ik jou naar innerlijke en spirituele groei. Zodat je niet alleen onderneemt vanuit je hoofd, maar met vertrouwen vanuit je intuïtie. 

Awaken your Authentic Self is een programma voor spiritueel bewuste ondernemers die volledig willen leven vanuit liefde en compassie, open en eerlijk naar zichzelf durven te zijn. Die een diep innerlijk verlangen ervaren om echte verbinding aan te gaan met hun innerlijke licht, waardoor ze weer bij je eigen informatie kunnen komen, de bron, en zo hun volledige potentie te ontdekken en wordt wie je daadwerkelijk bent. 

Tijdens het programma neem ik je stap voor stap mee hoe je intunet op het – alleswetende – energieveld en help ik je spirituele gave te benutten

Dit is wat je leert:

Mensen die leven vanuit hun hart en vertrouwen op hun intuïtie durven hun eigen koers te varen en hun eigen pad te kiezen.

In mijn bedrijf zie ik regelmatig ondernemers maanden worstelen met welke koers ze willen en mogen  varen en welk pad ze willen volgen.  Doordat de energie niet meer stroomt en stroperig wordt en hierdoor de verkeerde afslag nemen, veel tijd en geld verspillen aan een aanbod wat niet past. Simpelweg, omdat ze hun beslissingen nemen vanuit hun hoofd en niet vanuit hun hart. 

 

En dat is zo zonde. Helemaal omdat dit eenvoudig is op te lossen door bewust te leven en ondernemen vanuit je intuïtie. Hierdoor vertrouw op je innerlijke stem, dat liefdevolle stemmetje dat altijd in jou aanwezig is en jouw toegang geeft tot je onuitputtelijke bron van informatie. 

Dit is wat het programma oplevert:

En dit alles zorgt voor veel meer energie, flow in jouw bedrijf met als logisch gevolg: meer klanten, meer omzet en meer fans. Ben jij klaar om in je grootsheid te stappen en mee te gaan op deze bijzondere spirituele reis?

Deze klanten gingen al je voor:

Dit is wat je krijgt:

Nog even alles op een rijtje.

exclusieve bonus

1 jaar toegang tot mijn nieuwste meditatie app. 

App Meditatiecoach

blank
blank
blank
blank
blank
blank

PS

Mensen die leven vanuit hun hart laten zich niet beïnvloeden door andere mensen. Ze volgen hun eigen pad en weten wat ze wel en niet willen.

Authentiek zijn en 100% leven vanuit je intuïtie helpt je om trouw te zijn aan jezelf en te blijven en te vertrouwen op je eigen keuzes. Wist je dat uit onderzoek blijkt dat authenticiteit je gelukkiger en tevredener maakt in het leven? 

Wil jij leren leven vanuit je intuïtie, jouw speciale spirituele gave ontdekken en je eigen krachten te ontwikkelen, zodat niet alleen jezelf daar mee helpt, maar ook anderen daarmee kunt helpen?  

Pplan hier je matchgesprek

Het doel van dit gesprek is om jou verder te helpen.
Soms komt hier een samenwerking uit als het klikt aan beide kanten.
Het kan best zijn dat ik niet de juiste persoon ben om jou verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan.