Meditatie

Meditatiecoach verzorgt meditatie cursussen voor volwassenen en kinderen.  Een meditatiecursus is erop gericht om te leren mediteren, zodat de technieken ook thuis kunnen worden toegepast. Mediteren geeft ontspanning en innerlijke rust en brengt je in contact met jezelf en zorgt daardoor voor de juiste balans in het dagelijks leven.

Leren mediteren

Leren mediteren begint bij de basistechnieken.  In de cursus worden meditatieoefeningen toegepast die het mediteren makkelijk en toegankelijk maken voor iedereen, zowel voor volwassenen als voor kinderen. De focus ligt niet alleen op de ademhaling. Naast het tot rust brengen van de ademhaling worden met behulp van een geleide meditatie of stilte meditatie visualisaties en positieve affirmaties gebracht, waarmee de gedachtegang tot rust kan worden gebracht. De stress verlaat zo het lichaam en hiervoor in de plaats komt lichamelijke en geestelijke ontspanning. Je wordt dus stress bestendiger, gezonder en gelukkiger.

Meditatie App van Meditatiecoach

Relex Body & Mind.

Even een snelle en makkelijke manier om te mediteren. Ontdek de wereld van meditatie en creeër innerijke rust. Met mindfulness, meditaties, ademhalingsoefeningen, visualisaties en affirmaties en meer….

 

Stem je af op jouw innerlijke wereld en ontdek je eigen kracht.  Shine your inner light. De Meditaties zijn voor jou en je zult merken dat je meer energie en balans krijgt in je leven.

 

Meditatie de weg naar Innerlijke rust

Tijdens het mediteren kom je in je eigen kracht te staan. Hierdoor kunnen nieuwe doelen in het leven worden gesteld. Door de positieve  aandacht (Mindfulness) kunnen deze doelen ook verwezenlijkt worden. Kortom, meditatie geeft balans, zodat je kan leven in het nu. Voor mensen die overspannen zijn of een burn-out hebben heeft mediteren ook een positief effect.

In de meditatiecursus met intuïtief tekenen wordt er, ter ontspanning, gelegenheid gegeven om een mandala tekening te maken of intuïtief te tekenen. De docente zal daarna uitleg geven en vertellen wat de tekening over jezelf zegt.

Volg je liever een workshop mediteren, dan is dat ook mogelijk. Net als de cursussen wordt de workshop gegeven in een kleine groep. In een groep samen mediteren heeft een versterkende en motiverende werking en onderling kunnen de ervaringen gedeeld worden. Op verzoek is het ook mogelijk om individuele meditatielessen te volgen. Dat geldt ook voor de kindermeditatie.

leren mediteren

De workshops en diverse meditatiecursussen worden gegeven door Selma Oppedijk en vinden plaats op een locatie in Nieuw Vennep en in Heemstede Gemeente Haarlemmermeer. Nieuw-Vennep ligt onder Hoofddorp, centraal ten opzichte van Leiden, Haarlem en Amsterdam.

Samen online mediteren vanuit je eigen huis

Heb jij een volle agenda, altijd tijd te kort en weinig ruimte voor ontspanning? Wil je niet wéér een avond de deur uit? Mediteer dan met ons mee.

Meditatiecoach is nu online voor jouw meditatiemoment. 
Relax body & mind.

Tijdens de meditatie sessie ga langzaam naar de diepere lagen van ontspanning en kun je loslaten wat niet meer bij jou past of hoort. Maak bewust contact met jouw innerlijke wereld. Door gezamenlijk te mediteren train jij jouw Mind en zul je merken dat je steeds meer balans in je leven creëert.

online meditatie meditatiecoach

Stem je af op jouw innerlijke wereld en ontdek je eigen kracht.  Shine your inner light. De Meditatiesessies zijn voor jou en je zult merken dat je meer energie en balans krijgt in je leven.
Jouw moment om te resetten en je af te stemmen op de positieve flow of life. Ben jij er bij? Meditatiecoach  neemt je mee naar jouw innerlijke rust. Met deze online sessies creëren we een online community waar we gezamenlijk mediteren.