Je bent hier:

Soul Reading voor inzicht in je leven

Soul Reading

Een zielenreading voor inzicht in je leven

Als je je afvraagt wat je bestemming, doel en betekenis in het leven is, ben je niet alleen. Veel mensen voelen zich (soms) verloren en onzeker over hun plaats in de wereld. Hoewel het moeilijk kan zijn om deze antwoorden alleen te vinden, zijn er enkele dingen die je kunt doen om meer inzicht te krijgen in je levensreis. Benieuwd naar jouw Soul Reading.

Een zielenreading kan je helpen je blokkades te begrijpen en te begrijpen hoe je ze kunt loslaten. Het kan je ook meer inzicht geven in je beperkende patronen en angsten. Door dit proces kun je je gaan verbinden met je ware zelf en de antwoorden vinden die je zoekt. Als je klaar bent om de reis van je ziel te verkennen, neem dan vandaag nog contact met me op om een reading te plannen.

Soul reading | Zielenreading | Aura Reading

Spiritueel Bewustzijn voor Persoonlijke groei

Aanwezig zijn in het Nu

Het huidige moment is het kostbaarste wat we hebben, maar toch wordt het vaak over het hoofd gezien. Leven in het nu betekent bewust leven en bewust zijn van wat we doen, voelen en denken in elk moment. Het gaat erom het leven ten volle te leven, met intentie en doelgerichtheid. Als we ons richten op leven in het nu, kunnen we gemakkelijker onze dagelijkse zegeningen zien, en de schoonheid van het leven in het moment waarderen.

Soul

In de kern is de ziel een bron van zuivere energie en een eeuwig deel van onszelf dat verder leeft dan dit fysieke leven. Zij verbindt ons met ons ware innerlijke wezen en leidt ons op manieren waarvan we ons misschien niet eens bewust zijn. De ziel is diep verbonden met ons zielsdoel en de unieke gaven die wij de wereld te bieden hebben. Door ons af te stemmen op haar stem kunnen we toegang krijgen tot een diep innerlijk weten dat ons leidt op onze zielenreis.

Zelfgenezend vermogen

Het zelfgenezend vermogen is iets dat al eeuwenlang wordt onderzocht, van spirituele leringen tot moderne medische praktijken. Het is een van de fundamenten van zelfzorg, en het kan worden gebruikt om fysieke, emotionele en spirituele problemen te genezen. Door de tijd te nemen om zelfhelende technieken te onderzoeken, kun je je geest, lichaam en ziel voeden voor een gezondere versie van jezelf.

Aura

Aura energie is een verzamelnaam voor de subtiele energie die we om ons heen voelen. Deze aura weerspiegelt iemands gedachten, gevoelens en spirituele energie, waardoor we waardevolle inzichten krijgen in de innerlijke werking van iemand anders. Door ons af te stemmen op het auraveld kunnen we onszelf en de mensen om ons heen beter begrijpen

Healing

De kracht van genezing is niet te onderschatten. Of het nu fysiek, emotioneel of spiritueel is, de tijd nemen om te genezen kan het verschil maken in je leven. Genezen hoeft niet ingewikkeld te zijn - soms is het gewoon een pauze nemen en jezelf wat broodnodige tijd en ruimte gunnen om te rusten en te herstellen.

Spiritualiteit

Spiritualiteit is een krachtig instrument om ons te helpen innerlijke vrede, waardering voor het leven en een groter gevoel van doelgerichtheid te vinden. Het stelt ons in staat de diepten van ons wezen te verkennen en ons op zinvolle wijze te verbinden met onszelf en met de wereld om ons heen. Door tijd vrij te maken voor spirituele groei, kunnen we inzicht krijgen in wat echt belangrijk is, positieve veranderingen voor onszelf en anderen tot stand helpen brengen en een bevredigender leven leiden

Leven in Vrijheid en Innerlijk vertrouwen

Leven in vrijheid en innerlijk vertrouwen kan een bevrijdende ervaring zijn. Het stelt ons in staat door het leven te gaan zonder ons gevangen te voelen door onze angsten, twijfels en zorgen. Door bewust te leven in vrijheid en vanuit een innerlijk vertrouwen kunnen we beslissingen nemen die goed zijn voor onszelf, in plaats van beslissingen die gebaseerd zijn op wat we denken dat anderen van ons verwachten

Spirituele coaching

Spirituele coaching is een vorm van persoonlijke ontwikkeling waarbij mensen worden begeleid en ondersteund bij het ontdekken van hun eigen innerlijke wijsheid om hen te helpen het leven te creëren dat zij werkelijk wensen. Het is erop gericht mensen te helpen duidelijkheid, richting en doel te vinden door spirituele paden en praktijken te verkennen. Spirituele coaching kan leiden tot diepgaande transformatie en betekenisvolle groei die kan leiden tot meer vrede, verbondenheid en vervulling.

Wat we aanbieden

Soul reading | Zielenreading | Aura Reading

Aura Reading- Bewustzijnstekening-Aura Tekening

Een Aura tekening is een aura reading weergegeven in een tekening.

Je Aura tekening is een weerspiegeling van jouw aura. In dit energieveld, jouw energieveld, bevindt zich de blauwdruk van jouw leven. Hier huist het heden, het verleden, je potentie, je valkuilen, ego en levensuitdagingen. Ook geeft de aura toegang tot jouw Zielsniveau.

Doormiddel van heldervoelen, helderweten, helderhoren en helderzien, laat ik mij leiden door mijn intuïtie en maak ik contact met jouw aura en energie. Dit doe ik samen met mijn spirit Team.

Tijdens de reading voel ik intuïtief in op jouw energieveld. Hierin draag je alle informatie over jezelf, hoe je je voelt, je zelf ziet, jouw herinneringen, de personen die belangrijk voor je zijn of juist personen die je wel eens – in welke vorm dan ook –  ‘in de weg zitten’. Je aura geeft aan op welke weg zit je nu zit en geeft Spirit je een boodschap of een teken dat je op de juiste weg zit.

Intuïtief pak ik kleuren en (ik geef de weerspiegeling van jouw aura op papier) zet vormen op papier. Wat begint met een aantal lijnen wordt uiteindelijk een kleurrijk geheel. Een tekening met een verhaal. Jouw verhaal. Hieruit vloeit een kleurrijk speelse auratekening voort. De tekening heeft een helende werking en een positieve invloed. Het geeft je bewustwording, laat je leven in het nu en geeft je een frisse blik op de toekomst.  De auratekening is een symbool van jouw bewustzijn.

Coaching gesprek met Meditatiecoach Selma

Soul Reading

Soulreading gaat over het dieper begrijpen van jezelf en het verkrijgen van inzicht in onze diepste gedachten, gevoelens en overtuigingen. Het kan ons helpen helder te krijgen waarom we op bepaalde manieren denken en handelen, en ons helpen patronen in ons gedrag bloot te leggen die voor ons verborgen zijn gebleven. Door de diepten van onze ziel te verkennen door middel van soul reading, kunnen we inzicht krijgen in onze ware essentie en doel in het leven.

 

Soulreadings zijn perfect als je op zoek bent naar antwoorden op meer persoonlijke vragen. Ze kunnen je helpen ontdekken wat je unieke talenten en passies zijn, waarom een bepaalde blokkade moeilijk te overwinnen is en hoe je die kunt loslaten, of waarom je het gevoel hebt vast te zitten in je werk of in je persoonlijke leven en niet weet welke richting je op moet. Soulreadings kunnen je ook helpen inzicht te krijgen in waarom een bepaalde situatie in je leven opduikt, of waarom je steeds weer voor dezelfde uitdagingen komt te staan.

 

Dus als je op zoek bent naar meer duidelijkheid over een aspect van je innerlijke wereld, kan een soulreading precies zijn wat je nodig hebt. Het kan een krachtig instrument zijn om je te helpen jezelf beter te begrijpen en in contact te komen met de ware ziel binnenin. Met soulreading kun je eindelijk inzicht krijgen in onszelf en beginnen te leven met meer doel en vreugde.

Healing Sessie

Een energetische healing kan je helpen om je aura te herstellen en je dichter bij jezelf te brengen. Deze heling is heel diepgaand, omdat het verder gaat dan alleen het fysieke lichaam. Het zal je helpen om energetische blokkades in je aura en lichaam beter te laten stromen, waardoor je meer helderheid krijgt over jezelf en de wereld om je heen. Ook zal het je helen van binnenuit door energetisch evenwicht te herstellen en energetische onbalans in het veld te versterken. Deze energetische healing kan je helpen om je levensenergie weer vrij te laten stromen, wat resulteert in meer rust, blijdschap en welzijn. Kortom, energetische healing is een krachtig middel om meer in balans te raken en je energie terug te vinden en je energetisch op te laden. 

Hulp nodig bij het kiezen of wil je meer informatie? Lets connect!