Over mij

Mijn naam is Selma Oppedijk en ik ben meditatiecoach, intuïtive personal life coach, medium en spiritueel healer.

De gave medium heb ik van jongs af aan en gaat ver terug in de geschiedenis van mijn familie. Als kind vond ik het lastig om met mijn gave om te gaan, maar ik leerde wel te luisteren naar mijn intuïtie en stond in goed contact met mijn gidsen. Samen met hen ontdekte ik de kracht van het mediteren en het werken vanuit intuïtie.

Vanaf mijn18e ben ik me gaan verdiepen in spiritualiteit. Door te luisteren naar mijn innerlijke stem werd mij duidelijk dat ik mijn kennis op spiritueel gebied wilde ontwikkelen en verrijken. De opleiding spiritueel therapeut was de eerste stap. Hier heb ik de basis gelegd in intuïtieve ontwikkeling, chakraleer, aurareading, energieën en healing.

Daarna heb ik de opleiding tot Reiki Master afgerond. Mijn mediumschap heeft ook niet stilgestaan. Hoewel ik een sterk ontwikkeld intuïtief vermogen heb, vind ik het belangrijk om mij ook extern te blijven ontwikkelen en te scholen op het gebied van Mediumschap. Zo heb ik met succes diverse trainingen in Engeland gevolgd aan het Arthur Findlay college, een hoog aangeschreven opleidingcenter met vooraanstaande internationale mediums. Toelating tot het mentorship program van het internationale medium Eileen Davies was het resultaat en ook deze heb ik succesvol afgerond.

Door de verschillende opleidingen en mijn sterk ontwikkelde intuïtie zijn mijn werkzaamheden breed georiënteerd. Al ruim 20 jaar ben ik expert op het gebied van meditatie en mindfulness, intuïtive personal life coach, medium en spiritueel healer. Met veel enthousiasme geef ik les aan kinderen en volwassenen in mindfulness & meditatie cursussen, workshops en meditatie retraites. Daarnaast geef ik healings, readings, demonstraties en werk ik als coach.

meditatiecoach.nl

 

 

Be Mindfull, Be Yourself , Beloved.

 Meditation is Your Inner Jouney to Be Your Beautiful Self

Licht en Liefde,

Selma