Start cursus intuïtief tekenen en geleide meditatie

Intuïtief tekenen & Mediteren| vrijdagochtend. Start 18 maart 2016
Intuïtief tekenen & Mediteren| vrijdagochtend. Start 18 maart 2016.

Heerlijk een ochtend voor jezelf na een geleide meditatie waarin je een innerlijke reis maakt, ga je aan de slag met Intuïtief tekenen. Ontspanning+Creatief+Intuïtief tekenen & Mediteren. Just For Fun.

Voor de cursus is geen meditatie of creatieve ervaring nodig. Die kwaliteiten heeft iedereen en het is aan jou om er de ruimte en tijd voor te nemen.

Wanneer je je intuïtie laat spreken ga je daar meer en beter op vertrouwen bij het maken van keuzes en beslissingen. Tevens geef je expressie aan je onderbewustzijn. Zo gaan we werken met een thema en gaan we kijken hoe we de Law of Attraction kunnen gebruiken.

Ervaar de diepe ontspannende werking van een geleide meditatie. Creatief en intuïtief tekenen na een meditatie geef meer vrijheid in expressie en geeft een mooi resultaat, zonder oordeel ben je creatief bezig. Je geeft makkelijker uitdrukking en op een vriendelijke en toegankelijke manier geef je expressie aan jezelf, je maakt contact met je onderbewustzijn of je werkt op ziels niveau. Intuïtief bezig zijn geeft je innerlijke kracht en inspiratie.

We werken met Pastelkrijt, kleurpotloden, viltstiften en acrylverf.

Na het maken van de tekening zal ik de gemaakte tekeningen invoelen-lezen en uitleggen.Met mijn intuïtie kan ik jou een boodschap of inzicht meegeven. Iets waar jij nu mee bezig bent of wat er nu speelt in je huidige leven.

 

Intuïtief tekenen en schilderen met een geleide meditatie
tweewekelijks op vrijdagochtend  9.30 – 10.45
4 lessen: 18 maart, 1 april – 15 april – 29 april 2016
Kosten: € 65,00