Engelen Healing & Meditatie

Engelen Healing & Meditatie 15 April 2016

Vrijdag 15 april is er weer een Engelen Healing avond.

Heerlijk de ontspanning opzoeken voor lichaam en geest. Tijdens deze avond gaan we een innerlijke reis maken, onder begeleiding van medium Selma Oppedijk samen met de Engelen, Aartsengelen en Gidsen. De krachtige, helende energie van de aartsengelen en gidsen wordt neergezet.
Laat je meenemen en maak een innerlijke reis met een liefdevolle, diepgaande healing van de engelen. Ontvang mooie boodschappen en inzichten. Vraag hulp en begeleiding voor anderen of jezelf. Engelen kunnen je helpen en begeleiden om je doelen te verwezenlijken.

In de meditatie stemmen we ons af op de aartsengelen en staan we open voor de liefdevolle energie die healing en genezing in werking zet. Sta jij op een belangrijk punt in je leven en heb je de hulp nodig van de engelen, leer ze gerust beter kennen.
Wil je de diepere lagen van je ziel ontmoeten… laat je meenemen en inspireren door de engelen. De geleide meditatie neemt je mee op een innerlijke reis.

De werking die de helende energie heeft is magisch. Elke keer is het weer spannend en bijzonder wat ze ons geven. Kleine cadeautjes voor jou maar ook als groep. In een diepe ontspanning ga je op een visuele reis, waarin de engelen hun energie en trillingsfrequentie kunnen laten voelen. Sta open voor verandering op elk niveau.

We werken samen met de aartsengelen om de healing in je leven neer te zetten en een positieve invloed te geven. Ervaar de wonderen die deze energieën kunnen geven.
Ben jij gevoelig; Ben jij een HSP; Ben jij spiritueel; Ben jij op zoek naar ontspanning en healing, meld je dan aan. via de mail of neem telefonisch contact op.

De Engelen zijn blij met je aanwezigheid!

Datum: Vrijdag 15 April 2016
Tijd      : 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Nieuw-vennep
kosten: € 20.00

Deelnamen: opgeven via mail info@meditatiecoach.nl  of via 06-24594138
Max 8-10 personen

https://www.meditatiecoach.nl/contact

 

Engelen Healing & Meditatie
Engelen Healing & Meditatie Vrijdag 15 april 2016