Dag 3 


De Stem van je Intuïtie,

 

Horen (voelen),  Vertrouwen – Handelen 

 

Luister naar je innerlijke stem

Welkom bij dag 3

Vandaag nemen we een duik in een fascinerend onderwerp: je innerlijke stem. Dit kleine maar krachtige kompas in jezelf dat vaak fluistert, soms waarschuwt en altijd de weg wijst naar innerlijke rust en persoonlijke groei.

Heb je je ooit afgevraagd hoe je beter naar deze innerlijke fluistering kunt luisteren ?

Of hoe je het kunt gebruiken als een betrouwbaar hulpmiddel om bewust keuzes te maken die in lijn zijn met je eigen welzijn en ontwikkeling? Nou, dat is precies wat we vandaag gaan onderzoeken.

Het is wonderbaarlijk hoe dit innerlijke kompas je kan leiden, je kan behoeden voor valkuilen en je kan helpen op je pad naar vervulling en balans. En het mooie is dat je dit vermogen verder kan ontwikkelen, net zoals je jouw spieren traint in de sportschool.

Dus laten we samen aan de slag gaan en ontdekken hoe je meer op je intuïtie en innerlijke wijsheid kunt gaan vertrouwen.

Aan het einde van deze les heb je een eenvoudig maar effectieve oefening geleerd om je intuïtie te versterken en bewuster keuzes te gaan maken.

Laten we beginnen met het ontdekken van de kracht van je innerlijke stem. Klaar om te verkennen?

Luister naar je innerlijke stem

Waarom is het belangrijk om in contact te zijn met je innerlijke stem voor jouw persoonlijke groei?
In ons drukke en vaak veeleisende leven is het heel makkelijk om verstrikt te raken in de meningen en verwachtingspatronen van anderemensen.
Maar waarom is luisteren naar je eigen innerlijke stem zo onmisbaar voor je persoonlijke groei en geluk?

 Het helpt je om authentiek te zijn, je eigen keuzes te maken en om afgestemd te zijn op je diepste verlangens. Het heeft jou altijd op nr 1 staan.

Hoe kun je je innerlijke stem vertrouwen?

Je begrijpt nu waarom luisteren naar je innerlijke stem zo waardevol is, maar hoe doe je dat? 

Hoe kun je deze innerlijke wijsheid tussen de ruis van alledag herkennen?

In dit stukje gaan we in op de zin en het belang van naar jezelf luisteren en waarom dit de sleutel is tot jouw persoonlijke groei.

De Stappen naar Luisteren

De Oefening:

Stap 1: Zoek een rustige plek waar je comfortabel kunt zitten of liggen. Sluit je ogen en adem 3 x diep in en uit.

Stap 2: Breng je aandacht naar binnen en volg je ademhaling. Adem rustig in en uit,

Stap 3: Stel jezelf een vraag waarover je wat helderheid of begeleiding zoekt. Dit kan iets zijn waar je momenteel mee worstelt of een beslissing die je moet nemen.

Stap 4: Luister naar de gedachten, gevoelens of beelden die in je opkomen. Dit is je innerlijke stem die antwoorden en inzichten biedt.

Stap 5: Neem de tijd om deze innerlijke begeleiding te ontvangen en te begrijpen.

Stap 6: Schrijf op wat je hebt ervaren of geleerd tijdens deze oefening in je notitieboek.

Reviews klanten

100% Te vreden klanten

Selma, een uniek mens. Zij krijgt het voor elkaar om al mn zorgen, twijfels en chaos in mn hoofd door meditatie en een profecionele begeleiding om te zetten in positieve gedachten en compasie. In de herfst van mijn levenzijn er door haar inbreng dingen in gang gezet die, een volledige omkeer te weeg hebben gebracht in mijn geest en handelen. Het leven is voor mij weer een feest geworden en ... jij hebt de slingers opgehangen... Dankjewel, je bent een kanjer. 🙏👍
wim revieuw
Wim Roodenbrug
Na ons eerste introductiegesprek wist ik meteen dat ik aan Selma een hoop zou gaan hebben. Er was een duidelijke klik en ik was ook extreem gevoelig op dat moment doordat ik in een enorme dip zit. Selma laat me op een hele normale wijze inzien dat er meer is. Ik ben zelf nogal nuchter dus ik zet redelijk snel vraagtekens bij dingen, maar Selma kon daar erg goed mee omgaan. Zij kon erg goed levelen met mijn denkwijze en dat vind ik ernorm knap
Peter Werkhoven
“Selma is rustgevend. Ze neemt echt de tijd voor je en additioneel doet ze ook healing sessie en wandelsessies. Wat ik als heel prettig heb ervaren. Ik voel me vrij wanneer ik naar de sessie kom en ben ook enorm vooruit gegaan voor mezelf tijdens een burnout. Daar heeft Selma een bijdrage aan geleverd en ben ik haar eeuwig dankbaar voor. De handvatten de suggesties. Haar mening, haar visie hebben mij aan het denken gezet. Vanuit daar kon ik het zelf in de praktijk toepassen en dat heeft mij echt geholpen om sneller te herstellen van een burnout.
blank
Sharill Felter
Hr-Inforatie syseemanalist manager
Meditatiecoach - Mediteren - Life coach

Over Selma

Ik ben Selma, een ervaren meditatiebeoefenaar, Intuitieve Life Coach en leraar met meer dan 35 jaar ervaring. Mijn passie is om mensen te begeleiden op hun reis naar innerlijke rust, welzijn en persoonlijke en spirituele groei.

Gedurende mijn jarenlange toewijding aan meditatie heb ik duizenden mensen geholpen om de voordelen van meditatie te ervaren en positieve veranderingen in hun leven te realiseren.

Een intuïtieve en unieke aanpak afgestemd op jouw behoefte

Met mijn diepgaande kennis en ervaring op het gebied van meditatie, mindfulness heb ik een unieke aanpak ontwikkeld die is afgestemd op de behoeften van mensen in het moderne drukke leven. Ik begrijp de uitdagingen die je kunt tegenkomen bij het vinden van rust en balans te midden van je dagelijkse verplichtingen. Ik ben hier om je te ondersteunen op jouw reis naar innerlijke vrede en persoonlijke groei

© 2024 All Rights Reserved.