Welkom, Prachtige Ziel! 

 

Fantastisch dat je hier bent!

 

Een spirituele reis waarin je dieper gaat luisteren naar je intuïtie,

Waarmee je energie en innerlijke kracht een enorme boots krijgen.

 

Samen gaan we ontdekken…

Hoe je keuzes kunt maken

 

Die naadloos aansluiten bij wie je werkelijk bent.

Leven met je Inner-Power

 

Graag wil ik je de komende 3 dagen laten kennismaken met meditatie en mindfullness zodat je meer innerlijke rust en geluk in je leven gaat ervaren. En je toegang krijgt tot je Inner-Power.

  • Wist jij dat het ook voor jou mogelijk is om het denken even uit te zetten en meer te luisteren naar je intuïtie.
  • Je met je eigen pauze knop het piekeren aan en uit kunt zetten.
  • Dat je jouw grenzen kunt gaan herkennen en eren.

Heb jij vandaag tijd voor jezelf?

Zorg dat je ergens ongestoord kunt zitten of liggen en beluister de oefening.

Reviews klanten

100% Te vreden klanten

Selma, een uniek mens. Zij krijgt het voor elkaar om al mn zorgen, twijfels en chaos in mn hoofd door meditatie en een profecionele begeleiding om te zetten in positieve gedachten en compasie. In de herfst van mijn levenzijn er door haar inbreng dingen in gang gezet die, een volledige omkeer te weeg hebben gebracht in mijn geest en handelen. Het leven is voor mij weer een feest geworden en ... jij hebt de slingers opgehangen... Dankjewel, je bent een kanjer. 🙏👍
wim revieuw
Wim Roodenbrug
Na ons eerste introductiegesprek wist ik meteen dat ik aan Selma een hoop zou gaan hebben. Er was een duidelijke klik en ik was ook extreem gevoelig op dat moment doordat ik in een enorme dip zit. Selma laat me op een hele normale wijze inzien dat er meer is. Ik ben zelf nogal nuchter dus ik zet redelijk snel vraagtekens bij dingen, maar Selma kon daar erg goed mee omgaan. Zij kon erg goed levelen met mijn denkwijze en dat vind ik ernorm knap
Peter Werkhoven
“Selma is rustgevend. Ze neemt echt de tijd voor je en additioneel doet ze ook healing sessie en wandelsessies. Wat ik als heel prettig heb ervaren. Ik voel me vrij wanneer ik naar de sessie kom en ben ook enorm vooruit gegaan voor mezelf tijdens een burnout. Daar heeft Selma een bijdrage aan geleverd en ben ik haar eeuwig dankbaar voor. De handvatten de suggesties. Haar mening, haar visie hebben mij aan het denken gezet. Vanuit daar kon ik het zelf in de praktijk toepassen en dat heeft mij echt geholpen om sneller te herstellen van een burnout.
blank
Sharill Felter
Hr-Inforatie syseemanalist manager
Meditatiecoach - Mediteren - Life coach

Over Selma

Ik ben Selma, een ervaren meditatiebeoefenaar, Intuitieve Life Coach en leraar met meer dan 35 jaar ervaring. Mijn passie is om mensen te begeleiden op hun reis naar innerlijke rust, welzijn en persoonlijke en spirituele groei.

Gedurende mijn jarenlange toewijding aan meditatie heb ik duizenden mensen geholpen om de voordelen van meditatie te ervaren en positieve veranderingen in hun leven te realiseren.

Een intuïtieve en unieke aanpak afgestemd op jouw behoefte

Met mijn diepgaande kennis en ervaring op het gebied van meditatie, mindfulness heb ik een unieke aanpak ontwikkeld die is afgestemd op de behoeften van mensen in het moderne drukke leven. Ik begrijp de uitdagingen die je kunt tegenkomen bij het vinden van rust en balans te midden van je dagelijkse verplichtingen. Ik ben hier om je te ondersteunen op jouw reis naar innerlijke vrede en persoonlijke groei

© 2024 All Rights Reserved.