Mindfulness training

Mindfulness training | Voor een gelukkig leven

Heb je het altijd druk, ben je gehaast? Speelt jouw to do lijstje alsmaar in je gedachten en heb je last van stress? Neem dan de uitdaging aan en volg de training Mindfulness  – Voor een gelukkig leven.

Waarom mindfulness?


Mindfulness staat voor open en bewust aanwezig zijn in het nu. Mindfulness helpt je om weer even tot jezelf te komen om te luisteren naar de stem van je hart.  Het leert je beter om te gaan met stress, angst en negatieve gevoelens.

De training mindfulness training


Met deze Mindfulness training gaan we 7 weken intensief aan de slag om aandacht te hebben voor jezelf en je omgeving. Je leert je focussen op gelukkig zijn en te kijken en te voelen met een positieve blik. Je leert ook je gedachten onder controle te krijgen en ervaart hierdoor direct een positief effect en innerlijke rust.

Mindfulness helpt als je het ook toepast in je dagelijks leven. Tijdens de wekelijkse groepslessen van  uur krijg je tools en dagelijkse opdrachten en oefeningen mee om thuis toe te passen en ontvang je feedback.

Wat leer je o.a. tijdens deze training Mindfulness?

Wil je graag leren om in het nu te staan? Wil je je niet meer laten leiden door de waan van de dag maar ook genieten met een positieve kijk op het leven? Stop dan met haasten en piekeren en kies voor mindfulness – voor een gelukkig leven!

Boek tips:


Mindfulness  voor een gelukkig leven van Thich Nhat Hanh.
de kracht van het Nu van Eckhart Tolle

Een stukje uit het boek van Eckhart Tolle,  hoe mooi is het leven als je leert vertrouwen op de flow of life.

Overgave  is een eenvoudige maar tegelijk diepe wijsheid van meegeven met in plaats van je te verzetten tegen de stroom van het leven. De enige plek vaar je de stroom van het leven kunt ervaren, is het Nu, dus overgave betekent dat je het huidige moment onvoorwaardelijk en zonder voorbehoud accepteert. 

Be in the present moment 

Informatie of aanmelden

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de training Mindfulness, neem contact op. Klik hieronder voor het contactformulier.

Contactformulier

verberg