Meditatiecursus

meditatiecursus Start met de van meditatiecoach en maak kennis met de vele voordelen van meditatie en leer je tot een diepe ontspanning te komen. Door het gebruik van onze ademhaling. En leer je om het afdwalen van je geest goed onder controle te krijgen. Door het kalmeren van je gedachtes. Creëer je rust in je denkprocessen en ervaar je momenten van stilte. Door het regelmatig beoefenen van meditatie bouw je een meditatie-conditie op. In het dagelijkse leven maken we vaak weinig tijd voor ontspanning en geven we daardoor te weinig tot geen gehoor aan onze innerlijke wereld. Door middel van meditatie creëer je innerlijke rust.

Meditatiecursus wanneer jemeer rust in je hoofd wil

Meditatiecursus volgen om ook meer rust in je hoofd te krijgen. Omdat ieder die zich de meditatie technieken eigen maakt zal gaan ervaren. Dat op momenten van hectiek en onmacht meditatie beoefening een belangrijk gereedschap. En krijg je zo weer controle over jezelf en kun je leren om te stoppen met piekeren. Wil jij persoonlijk en spiritueel wil groeien?  dan zal meditatie verdieping en zelf inzichten geven. Meditatie kent verschillende vormen. In de beginners cursus leren mediteren maak jij echt tijd voor jezelf? En kom je echt tot rust. Leer je tot een diepere ontspanning te komen. Maak je kennis met verschillende meditatietechnieken. En leer je in deze beginners meditatie cursus om het afdwalen van je mind en geest onder controle te krijgen. Zodat je rust in je hoofd neerzet. 

Door de dagelijkse korte meditatie oefeningen in de meditatietraining. Ga jij daarnaast elke dag aan de slag om zo te leren mediteren en zeker omdat iemand die net pas met meditatie begint. Het een uitdaging is om de gedachten te kalmeren en het piekeren te stoppen.

 

Leren Mediteren met een meditatiecursus

Mediteren is een vorm van bewuste aandacht voor alles dat er is. Maar ook een mooie en simpele manier voor verdieping. Maar verwacht niet gelijk een spirituele verlichting, geweldige inzichten of een overweldigende kalmte. Zeker niet als je net begint met mediteren. Maar het kan zeker wel zijn de je meditatie een bijzondere en magische ervaring wordt. Maar als je net begint met mediteren dan werk je heel bewust toe naar meer tijd voor jezelf. Je bent stil en wordt rustig van binnen, je gedachten worden geordend. De Stilte en de kalmte die je in een meditatie gaat ervaren neem je mee in je dag en zul je zeker merken dat je vanuit rust meer kunt ervaren en bereiken.  Of je nu net begint met mediteren of dat je al langer kennis hebt gemaakt met meditatie je zult merken dat iedereen die je spreekt over meditatie allemaal zeggen dat het ze meer rust en ruimte geeft. Als ze elke dag even de tijd nemen om te mediteren.

 

meditatiecursus

 

 

Meditatie curses en persoonlijke meditatie begeleiding voor jouw innerlijke rust wanneer je begint met mediteren.

Een rustgevende geleide meditatie is een eenvoudige manier om te leren mediteren. Mediteren voor beginnerns aan de hand van ingesproken meditaties. Geeft je elke dag de juiste begeleiding om je meditatie skils te verbeteren. Tijdens de meditatiecursus en meditatie training wordt je aan de hand van persoonlijk ingesproken meditatie van Selma meegenomen naar jouw stilte. En ga jij tijdens de begeleiding in de meditatie makkelijker en sneller naar die heerlijke ontspanning. Zodat je direkt toegang kunt krijgen tot de stilte en dan ook de rust in je hoofd kunt gaan ervaren. Al tijdens de eerste week van de meditatiecursus.

Door deze intensieve meditatiecursus ga je bewuster om met jezelf en je omgeving. Omdat als je net begint met mediteren zul je al snel versteld zal staan met wat je in een korte tijd kunt leren met deze bijzonder meditatie technieken. 

Maak ontspanning, rust, pauzes, time-out en me-time belangrijk. Beoefen mindfulness en meditatie en ontspan je om de balans dagelijks te bewaken. Maak er tijd voor! en zet het in je agenda. 

Dit brengt met zich mee dat je het leven anders gaat ervaren en het geeft je o.a.:

Meditatiecursus voor beginners met een duidelijk stappenplan, heb jij nog nooit gemediteerd ?

Omdat iedereen kan mediteren en ook jij kan er profijt van hebben. We zijn nooit te oud of te jong om hiermee te beginnen. Het is vergelijkbaar als fietsen. Als je eenmaal hebt geleerd hoe je moet fietsen verleer je dit niet.  Daarom heeft  Meditatiecoach een meditatie cursus ontwikkeld mediteren voor beginners met een stappenplan en duidelijke uitleg met verschillende soorten meditatie oefeningen. Zodat jij kunt gaan beginnen aan je meditatie training. 

Ben jij klaar om meer rust in je leven te creëeren. Ben jij toe aan ontspanning ? En wil je een tool hebben om met stress om te gaan? zodat je makkelijker en beter kan slapen. Meer energie hebt en nieuw stappen kunt gaan zetten in je leven vanuit ontspanning en innerlijke kracht?

Start jij in November met een 4-weekse meditatie training? vul het contact formulier voor meer informatie.

                                            
Vul het contactformulier in op de contactpagina dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meditatiecursus

In de cursus meditatie train je je eigen capaciteit om met aandachtig aanwezig te zijn in het nu. Dit maakt elke meditatie anders dan alle andere ontspanningstechnieken. Verder ervaar je meer helderheid in je hoofd. De duur van je meditatie is niet altijd belangrijk. Maar meditatie kun je leren in kleine stapjes. De mediterende persoon kan bijvoorbeeld door zijn bijzondere helderheid van geest aandachtiger luisteren en bovendien helder nadenken, en snelle en liefdevoller reageren. Maar ook zeker meer vanuit liefdevolle compassie gaan leven. Kun je mediteren leren? Meditatie kun je leren in een online meditatiecursus van meditatiecoach selma. Het gaat daarentegen ook om tijd voor jezelf vrijmaken. Me-time voor meer rust en ontspanning. De helderheid die je gaat creëren door de meditatie-oefeningen in onze eigen online meditatie omgeving. Zal er voor gaan zorgen dat je meer rust in je hoofd en lichaam gaat neerzetten. Dat wil zeggen meer tijd voor jezelf en daarnaast ook meer innerlijke rust. Hoewel dit niet over een nacht ijs gaat zul je tijdens de meditatiecursus al wel snel meer momenten van mindfulness in je dagelijkse leven gaan ervaren. Tegelijkertijd ga je bewuster leven in het Nu.

Korte en lange meditatie oefeningen in de online meditatiecurus

Kom je toch voor uitdagingen te staan, dan kan je in onze eigen online omgeving de juiste ondersteuning krijgen. Er staan verschillende meditatie klaar gevarieerd van 3 tot 45 minuten. Dus als je opeens een moment van stress ervaart of je heb daarnaast last van veel piekerende en terugkerende gedachten dan kun je op elkgewenst moment van de dag gebruik maken van een onspannende meditatie.