Referenties

Hieronder een aantal referenties en reacties van cursisten.
Ik heb ze gevraagd wat hun ervaring/beleving of mening is van de meditatiecursus en wat mediteren hun heeft gebracht.
Om privacy redenen zijn de namen niet volledig weer gegeven.

Thuis lukte het me niet om te mediteren. Ik vind het een fijne cursus om de beginselen van mediteren te leren. Om even een uurtje te ontspannen en die technieken mee te nemen naar huis. Het geeft dat ene zetje wat je nodig hebt om het thuis weer op te pakken. Iedere keer zorgt weer voor meer inzichten, technieken en doordat het in groepsverband is leer je ook weer van je mede cursisten. Een absolute aanrader dus. En ik word er steeds beter in.

Marylou, uit Haarlem

 

Als ik een avond meditatiecursus heb gevolgd, slaap ik de nacht erna als een kind. Zonder gedachten en zorgen. Ik vind het verbazend dat je al na een paar avonden weet hoe je in korte tijd weer bij je innerlijke rust kan komen.

Rob, uit Nieuw-Vennep

 

Een ‘volle maan’ meditatie mee mogen maken bij Selma met als thema: Groei.

Mooi hoe je deze avond opgezet hebt. Het thema paste er precies bij. Met zoveel aandacht en liefde nam je echt de tijd en ruimte voor al onze ‘dingen’ en ontwikkelingen.  Je laat zien dat je met mediteren zoveel kan bereiken en totaal niet zweverig is.

En ook iedere week ga ik maar al te graag naar de meditatie avond bij Selma. Het geeft mij zoveel kracht en rust. Je geeft ieder in het groepje de aandacht, begrip en de uitwerking in groepsvorm is zoveel sterker.  Elke week is weer anders en ik kom echt opgeladen thuis. Het is mijn moment van de week. Het leuke bij Selma is dat je nooit weet wat er gaat komen, ze pakt op wat er op dat moment is. Zo in het ‘nu’. Ik leer veel van je!

Liefs F uit Roelofarendsveen

 

De meditaties met Selma zijn iedere keer weer bijzonder en uniek. Ik ervaar veel warmte, liefde, innerlijke rust en tegelijkertijd voel ik nieuwe energie binnenstromen. Selma weet met haar liefdevolle en krachtige persoonlijkheid rust, balans, licht, kracht en liefde te geven aan dat- of diegene waar het het meest nodig is. Ze staat voor je klaar, leeft met je mee en voelt aan wanneer je extra aandacht en steun kan gebruiken. Hierdoor zit ik na iedere meditatie met Selma (en de groep) in de auto met een intens gelukkig gevoel, ben ik weer volledig in balans, helemaal opgeladen en krachtiger dan ooit.
Selma, bedankt voor al die prachtige ervaringen!

Elise uit Hoofddorp

 

Een aantal jaar geleden de meditatie cursus bij Selma gevolgd. Het heeft mij heel veel opgeleverd; oa geleerd dichter bij mijn gevoel te komen en het vinden van innerlijke rust. Nog steeds mediteer ik regelmatig, maar wat ik ervaarde tijdens een stilte meditatie op de avonden bij Selma was heel bijzonder. Ik keek er erg naar uit, ging altijd met een heel speciaal gevoel weer naar huis. Ik kom zeker nog eens terug!

R. uit Nieuw Vennep

 

Toen ik met deze cursus begon, wist ik nog weinig van mediteren en had er nog niet veel mee gedaan.Tijdens deze cursus heb ik een duidelijke groei in mezelf gezien. Ik werk in een winkel waar vaak negatieve personen voor je staan. Voorheen had ik daar veel last van en  was ik s’ avonds echt leeggezogen van energie.

Ik heb in deze cursus geleerd om mij daar voor af te sluiten en de energie bij mezelf te houden.Ook heel sterk heb ik geleerd om negativiteit om te zetten in positiviteit. Ook in je tekeningen zie je een groei in jezelf. De verklaring van je tekeningen geeft vaak heel duidelijke punten waar je nog aan kunt werken of waar je blokkades zitten.

De cursus meditatie intuïtief tekenen is voor mij een avond waar ik dagen van te voren al naar uitzie “maandagavond mag ik weer” en waar ik heb geleerd om dichter bij mezelf te staan en te luisteren naar je gevoel en mijzelf af te schermen voor negativiteit.

Een aanrader dus.

T. uit Zoetermeer

 

Mijn referenties : Ik had me geen betere cursus kunnen wensen!!

De Engelen meditatie tekencursus  heb ik beleefd als meer dan prachtig om te mogen ervaren. Het mediteren met de Engelen geeft een extra dimensie aan t mediteren & is op alle fronten een verrijking voor je ziel, lijf, emoties & gedachtes.

Buiten alle fijne meditaties om: Altijd weer een mooi Leermoment door je uitleg van de tekeningen die we maken. Vanuit de grond van mijn Hart: Thank U,Want jij bent degene die dit allemaal mogelijk maakt voor mij & de anderen. Ik kan niet wachten op de volgende avond want dit zo’n mooie belevenis & zo’n persoonlijke & spirituele groei..t geeft me kracht, inspiratie & inzicht.

Alle liefs,

I.uit Zaandam

 

Lieve Selma,

Het mediteren geeft me rust in het dagelijkse leven, ik kan nu bewuster voor mijzelf kiezen. Thuis mediteer ik nog niet veel, de meditatie avonden zijn voor mij echt een lekker rustpuntje in de week. Ik kijk er altijd naar uit.

C.  uit Alphen aan den Rijn

 

Referenties van Kinderen 

Reacties van Kinderen 

 

Ik vond het heel rustgevend & het drukke in me hooft ging weg dat vond ik fijn.

Esra, (10) uit Hoofddorp

 

Het was fijn om rustig te worden en het tekenen was super. Ik wil dit vaker doen. Ik zal het vaker gebruiken.

Indy (9) uit Hoofddorp

Hoi,

Het was heel fijn om rustig te worden. Ik had nooit gedacht dat ik ooit in  die andere wereld kon komen. Ik wil dit veel vaker doen. Ik zou dit andere kinderen ook aanraden.

xxx Nikki  (11 jaar) uit Hoofddorp

 

Max zit in groep 8

Vond het wel Chil. Hij kon uitrusten. Het was een soort slapen maar dan ben je wakker. Na de les kon hij er weer tegenaan.

Stan zit in groep 8

Ik vind het fijn en het is handig je wordt geholpen met veel dingen eerst moet je mediteren dan moetje rustig blijven liggen op je matje en blijven ontspannen dan ga je tekenen en dan moet je iets maken zonder dat je het weet en het is altijd heel positief.

Sem: Voelde zich moe maar lekker rustig, dit wil ik vaker doen, ga het meteen vanavond proberen als ik niet kan slapen.

Kevin: Heerlijk ontspannen en het tekenen is ook leuk, we mogen zelf weten wat we maken en zien allemaal leuke grappige dingen in elkaars tekeningen.

Demy: Vond het super, direct die avond ook geprobeerd met slapen om het toe te passen.

Kim: Als ik een toets heb en ik ben gespannen. Dan doe ik altijd even de ademhalingsoefening die we in de kidsrelax les ook doen, dan gaat de toets een stuk beter.

referenties   referenties