Je bent hier:

Hoe je je Hogere Zelf Manifesteert door de Nieuwe Maan op 21 januari 2023

Hoe je je Hogere Zelf Manifesteert door de Nieuwe Maan op januari 2023
Picture of Selma Oppedijk

Selma Oppedijk

Meditatiecoach

Activeer je Hogere Zelf Manifesteert door de Nieuwe Maan op 21 januari 2023

Voel je de verschuivingen in energie en een verlangen naar persoonlijke groei? 

Zo ja, negeer het dan niet! De Nieuwe Maan van 21 januari 2023 dient als een uitnodiging om in het creatieve proces van heling en manifestatie van je hoogste zelf te springen. Maak gebruik van het nieuwe begin dat dit krachtige moment brengt en voed je ziel. Door bewuste praktijken zoals meditatie, energiewerk en andere vormen van natuurlijke geneeswijzen, kun je oude patronen die je niet langer dienen opruimen en ruimte maken voor iets fris en verkwikkends in je leven. Stem je af op jezelf – je zorgvuldig afstemmen op deze energieën helpt om een betekenisvolle transformatie in je geest te creëren of te versterken. Dit is een perfecte gelegenheid om intenties te maken die diep geworteld zijn in zelfliefde en tegelijkertijd vriendelijkheid uit te stralen naar anderen om ons heen – alles is met elkaar verbonden!

 

De Nieuwe Maan draagt een krachtige energie die het potentieel heeft om barrières, blokkades en beperkingen die we in ons leven zijn tegengekomen te doorbreken. Erken je zelf twijfels en verborgen angsten – we hebben ze allemaal! Sta jezelf met aanwezigheid en empathie de vrijheid toe om gewoon te zijn. De Nieuwe Maan van 21 januari 2023 is er om je te ondersteunen bij het herkennen en bewust worden van je ware potentieel – om erop te vertrouwen dat verandering mogelijk is.

Wanneer de Nieuw maan aanbreekt ben jij er dan klaar voor?

Wanneer de Nieuwe Maan aanbreekt, is het tijd om onze aandacht te verleggen naar ons innerlijk weten, onze intuïtie en onze wijsheid. Dit helpt ons duidelijkheid te krijgen over wat we willen, waardoor een vruchtbare bodem ontstaat voor groei en expansie. Visualiseer waar je de komende maanden en jaren zou willen zijn, met je dromen en verlangens, voel in die ruimte zodat het werkelijkheid kan worden. Neem de tijd om rituelen te creëren rond deze intentie – eerbiedig wat er in je opkomt.

Gebruik de kracht van manifestatie om meer vreugde, overvloed en succes in je leven te brengen. De nieuwe maan van 21 januari 2023 heeft de energie voor.

Op 21 januari inspireert de nieuwe maan in Waterman je om grenzen te verleggen. Denk dus buiten de kaders en streef grote dromen na. Dit is de ideale tijd om veranderingen door te voeren, je open te stellen over je doelen en expressiever te zijn. Word creatief en maak gebruik van je innerlijke kracht om een interessante onderneming na te streven. Als je iets nieuws wilt leren of een ander pad wilt bewandelen, dan is dit het moment!

 

Profiteer van dit magisch moment

 

Profiteer van dit moment – de nieuwe maan heeft vele geschenken voor ons. Haar kracht kan ons naar plaatsen brengen die we ons nooit hadden voorgesteld en ons laten zien hoe mooi het leven kan zijn. Omdat de nieuwe maan onze gevoelens versterkt, is het belangrijk om ons te richten op positiviteit en een omgeving te creëren die ruimte biedt voor genezing, aarding en helderheid – allemaal prachtige dingen om onze groei te inspireren.

Eer jezelf op de meest liefdevolle manier – je verdient het. Dus omarm deze nieuwe maan en maak optimaal gebruik van haar energie, door jezelf toe te staan met de stroom mee te gaan en je te richten op je doelen! Laten we samen deze krachtige energie aanboren en iets buitengewoons in ons leven creëren. Vier je moed, kracht en veerkracht terwijl je een authentiek leven blijft leiden.

Gelukkige nieuwe maan! 🌕💫✨🙏❤️☮️

Samen afstemmen op de energie van de Nieuwe maan?

Nog een laatste note aan het einde van deze blogpost over de nieuwe maan van 21 januari 2023 hopen we dat je een beter begrip hebt van de kracht en de voordelen van mediteren tijdens de nieuwe maan. Wij nodigen je uit om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van komende evenementen en workshops van Meditatiecoach Selma.

In het bijzonder is het bijwonen van Selma’s nieuwe maan meditatie een aanrader. Dit is een krachtige en transformerende ervaring die je zal helpen de energie van de nieuwe maan aan te boren en je intenties voor de komende maand op elkaar af te stemmen. Mis deze kans niet om in contact te komen met gelijkgestemden en je meditatiebeoefening naar een hoger niveau te tillen.

Om je in te schrijven en te registreren voor de nieuwe maan meditatie, bezoek onze website en volg ons op sociale media. Namaste!”

Probeer de app van Meditatiecoach met meditaties in het Nederlands.

Download the App en begin met mediteren!