Meditatie & Yoga Retraite mei

Meditatie & Yoga Retraite | Re-Create Yourself

Relax | Reset & Be Present

Geef jezelf de tijd en ruimte om naar binnen te keren. Meditatie & yoga retraite vernieuw jezelf tijdens deze 3 daagse yoga-meditatie retraite Reset -Relax – Be-Present.  Op onze prachtige locatie The land of Now in Siddeburen. Meditatiecoach en Proef je Balans hebben hun krachten samen gebundeld in een retraite waarbij jij tot rust kunt komen en waarin je mag bewegen vanuit vertrouwen. Tijdens deze retraite begeleiden  ze je naar een innerlijke en spirituele reis waarbij je vanuit zachtheid en (zelf) liefde mag bewegen, ervaren en er mag zijn. Herontdek jouw eigen potentie.

Met de meditatiesessies, Yin Yoga en energie oefeningen beweeg je vanuit je eigen kern, waarin je bewust de verbinding opzoekt en contact maakt met jouw innerlijke rust en leert vertrouwen op de Flow of Life. je hebt de mogelijkheid om de verdieping en de verstilling op te zoeken vanuit vertrouwen. laat je in deze retraite verwennen en geniet van de verdiepende meditaties en yogalessen, de prachtige omgeving, de rust en het heerlijke vegetarische eten.  Kies jij voor je zelf? dan is dit echt iets voor jou!

Me-Time  | Meditatie & Yoga retraite

Geef jezelf tijd en ruimte om naar binnen te keren. Vernieuw jezelf tijdens deze yoga & meditatie retraite. Re-Create yourself met Meditatiecoach Selma Oppedijk en Yogadocent Fiona van Berkel. 

Tijdens deze Meditatie en Yoga retraite ga je in de dagelijkse meditatiesessies, (yin)yoga en energie oefeningen bewegen vanuit je gevoel, waarin je bewust de verbinding opzoekt en contact maakt met jouw innerlijke rust. Reset | Relax & Be Present leer te leven vanuit ontspanning en aanwezig in het Nu.

Ga mee en meld je aan in via onderstaande knop.

Heb je een vraag? Vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Meditatie & Yoga Retraite | Re-Create Yourself

Relax | Reset & Be Present

Geef jezelf de tijd en ruimte om naar binnen te keren, vernieuw jezelf tijdens deze 3 daagse Meditatie & yoga retraite Reset -Relax – Be-Present.  Op onze prachtige locatie The land of Now in Siddeburen. Meditatiecoach en Proef je Balans hebben hun krachten samen gebundeld in een retraite waarbij jij tot rust kunt komen en waarin je mag bewegen vanuit vertrouwen. Tijdens deze retraite begeleiden  ze je naar een innerlijke en spirituele reis waarbij je vanuit zachtheid en (zelf) liefde mag bewegen, ervaren en er mag zijn. Herontdek jouw eigen potentie.

Met de meditatiesessies, Yin Yoga en energie oefeningen beweeg je vanuit je eigen kern, waarin je bewust de verbinding opzoekt en contact maakt met jouw innerlijke rust en leert vertrouwen op de Flow of Life. je hebt de mogelijkheid om de verdieping en de verstilling op te zoeken vanuit vertrouwen. laat je in deze retraite verwennen en geniet van de verdiepende meditaties en yogalessen, de prachtige omgeving, de rust en het heerlijke vegetarische eten.  Kies jij voor je zelf? dan is dit echt iets voor jou!

Geef jezelf tijd en ruimte om naar binnen te keren. Vernieuw jezelf tijdens deze meditatie & yoga & retraite. Re-Create yourself met Meditatiecoach Selma Oppedijk en Yogadocent Fiona van Berkel.

Tijdens deze retraite ga je in de dagelijkse meditatiesessies, (yin)yoga en energie oefeningen bewegen vanuit je gevoel, waarin je bewust de verbinding opzoekt en contact maakt met jouw innerlijke rust. Reset | Relax & Be Present leer te leven vanuit ontspanning en aanwezig in het Nu.

 

Dit weekend geeft jou de kans om je persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen en een nieuwe Mindset te creëren. 

Meditatie | Healing | Energie sessie met Selma Oppedijk

De meditatie sessies zijn een inspiratie voor velen en ze heeft  de gave om je mee te nemen in een bewuste staat van zijn.

Selma helpt je om in de meditatie op zoek te gaan naar jouw stilte. Je kunt het zien als jouw resetknop. Vind samen innerlijke rust en ervaar zo balans, energie, kracht, liefde, rust, ruimte, compassie en verbondenheid met jezelf en de kosmos en doe tijdens de meditatie sessie prachtige ervaringen op.
Ervaar samen de kracht van meditatie en geef jezelf de ruimte voor persoonlijke en spirituele groei. De meditaties zijn op alle fronten een verrijking voor jouw innerlijke rust. Selma is een geliefde spirituele mentor, teacher, meditatie- life-coach en Yin Yoga docent. Haar lessen en teachings staan in het teken van liefdevolle intentie, verbonden zijn met je eigen innerlijke kracht.

Met haar bevlogen persoonlijkheid staat ze voor rust, balans, licht, compassie en kracht. Selma heeft een passie voor mediteren en compassie voor haar studenten. Ze leert je jezelf in contact te brengen met jouw innerlijke kompas. Leer te luisteren naar en durf te vertrouwen op je eigen intuïtie. Meditatie & Mindfulness is leven in en met de kracht van NU 

meer over Selma

Yoga sessie met Fiona van Berkel

Fiona is een spontane yogadocente, yin medicine coach en heeft sinds 8 jaar haar eigen yogapraktijk Proef je Balans. Sinds 2 jaar heeft ze een eigen Yogaruimte en is ze onlangs uit het beroep gestapt als verpleegkundige naar een volledige eigen yoga onderneming. Fiona geeft met haar lessen een uitreiking om tot jouw kern te komen, te herkennen en erkennen. Ze geeft je de mogelijkheid om je liefdevolle lichaam op een zachte manier uit te dagen.

Haar hart ligt bij het geven van inspirerend yogalessen o.a. yin yoga en Do-in yoga. Ze neemt jouw als deelnemer graag mee op reis in een bewuste ontmoeting met je lichaam en wil jouw bewust maken hoe mooi je lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Middels diverse yin houdingen, ademhaling-en energieoefeningen vergroot je je bewustzijn en creeer je ruimte om zo stapje voor stapje te verzachten.

meer over fiona

Tijd voor jezelf

Jezelf persoonlijk en spiritueel ontwikkelen, opladen en de weg vinden naar jouw innerlijke rust. Verbind je met jezelf en kom in contact met je eigen kracht en gevoel. Door een intensief meditatieweekend, los van alle dagelijkse verplichtingen, geef je jezelf de kans om jouw innerlijke zoektocht bewust en in alle vrijheid te starten. Het weekend geeft jou een versterking van je eigen ruimte, rust en veiligheid. Aandacht voor jezelf door te ontspannen en los te laten en door bij te tanken en te ontladen.  Ontdek wie je werkelijk bent. Word de beste versie van jezelf. Leer te vertrouwen op je eigen persoonlijke kwaliteiten. Durf te handelen vanuit positiviteit en vertrouwen. Jij bent gemaakt om gelukkig te zijn.

LEEF VANUIT JOUW KRACHT, leer te vertrouwen op jouw intuïtie en het Universum

Wees vrij om te zijn wie je bent | Shine Your Light | The Energy of love

meditatie retraite

Ga mee en meld je aan in via onderstaande knop.

Heb je een vraag? Vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Programma & kosten

Reserveren
Heb je interesse in een Meditatie & Yoga retraite? Reserveren is mogelijk via onderstaand aanmeldformulier of per e-mail.
Het weekend is toegankelijk voor iedereen! Beginners en gevorderd vanaf 18 jaar.

Wanneer: najaar 2021
Locatie: The land of Now gelegen in Siddeburen, Groningen. Dit is een mooie afgelegen plek omringd door de Groningse weilanden. Het Huis is vol hoekjes waar je je terug kunt trekken om een boek te lezen, te schrijven of een heerlijke kopje thee te drinken. Alle 19 hotelkamers zijn voorzien van eigen douch en toilet. Comfortabele en luxe boxsprings.

Het eten is biologisch en vegetarisch en wordt elke dag met zorg en liefde voorbereid. Het hele weekend is er een sauna tot je beschikking en in de omgeving zijn genoeg wandel- en fietsmogelijkheden. Het hele weekend staan er diverse soorten water, thee en koffie voor je klaar.

Kosten |  Meditatie & Yoga  Retraite  |  Re-Create |  Reset | Relax | Be-present met Mindfulness
De kosten bedragen per persoon € 550,- inclusief 21% b.t.w. 2 of 3 persoonskamer ( alleen beschikbaar voor personen uit 1 huishouden) 
Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. voorovernachting mogelijk.

De prijs is inclusief verblijf op de locatie, maaltijden en programma met begeleiding van Selma. De start van het programma vindt plaats op de vrijdag  om 12:30 uur.  Het programma eindigt op de zondag om 17:00 uur.
Prijzen zijn per persoon en exclusief reiskosten en reis- en annuleringsverzekering.  Eventuele voorovernachting, individuele sessies en eigen consumpties zijn voor eigen rekening.

Aankomst & inchecken

10:30 aankomst  & inchecken
12:30 lunch
14:00 Start programma 
16:00 eigen invulling |sauna | wandelen | healing
18:00 Diner
20:30 Meditatie & healing sessie met klankschalen
21:30-45 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing

Dag 3 Zaterdag 

8:30 Ontbijt
10:00 Yoga sessie
11:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching
12:30 Lunch
Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing
14:00 workshop Meditatief & Creatief
16:30 Eigen invulling
18:00 Diner
20:00 Yoga-Meditatie & healing sessie 
21:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing

Dag 3 Zondag

8:30 Ontbijt
10:00 Yoga & meditatie sessie
11:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing
12:30 Lunch
14:00 Uitchecken
14:15 Mediatie sessie & afsluiting
15:30 Eigen invulling
17:00 uur einde retraite 

Programma kan nog wijzigen  maximaal 14/18
De locatie is geheel aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM met behoudt van de sfeervolle en warme uitstraling van de locatie
* programma kan nog wijzigen

Indien gezamelijke yoga niet is toegestaan i.v.m. de maatregelen veranderen we dit onderdeel en zullen we de yoga sessie aangepast geven, dit kan zijn buiten, online of op individuele basis in de zaal. 

Ga mee en meld je aan in via onderstaande knop.

Heb je een vraag? Vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Verblijf:

De locatie van de Retraite is door ons zorgvuldig uitgezocht. We verblijven op 1 van de mooiste plekjes in Nederland, The land of Now. Met een natuurlijke omgeving vind je hier de rust om thuis te komen. Geniet van het huis met een bijzondere sfeer.
Ons verblijf voor het hele weekend  is luxe en sfeervol. Het heeft een schitterende Yoga-ruimte en mooi aangelegde tuin met sauna. De salon biedt volop plek om je even terug te trekken met een boek, of juist anderen te ontmoeten. De serre is een fijne intieme ruimte met uitzicht op de vijver.

 

Begeleiding

Deze meditatie retraite wordt georganiseerd en staat onder begeleiding door Selma Oppedijk & gast docent Fiona van Berkel zei is Yin Yoga en Do-in Yoga docent en  gespecialiseerd in yin yoga medicine. Selma is Meditatiecoach, intuïtief personal life coach, medium en spiritueel healer en is al ruim 20 jaar expert op gebied van meditatie en Mindfulness. Door verschillende opleidingen en haar sterk ontwikkelde intuïtie zijn haar werkzaamheden breed georiënteerd. Met veel enthousiasme geeft zijn les aan kinderen en volwassenen tijdens haar vele Mindfulness & meditatie cursussen, workshops en retraite.

Ga mee en meld je aan in via onderstaande knop.

Heb je een vraag? Vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Gently move your awareness from the external world to a world of light within your heart.

Allow each breath to heal you as you drift to a place beyond time.
Eternity excist within you. Forever sparkling like a diamond. Your are, in essence, a shining start. forever transforming to ever greater light.

 

Meditatie & Yoga retraite ervaring van Ans ( retraite van oktober 2020)

 Het bijzondere van het jaar 2020 is dat alles anders is. Wat ik vooral mis, is het verheugen en het uitkijken naar. Tenminste dat dacht ik steeds. Maar niets gepland hebben biedt zoveel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld geheel onverwachts inschrijven voor een meditatie & yoga retraite, iets wat al heel lang op mijn verlanglijstje stond, maar nooit in mijn agenda paste?!

The Land of Now, een retraite center in Siddeburen, inspiratie voor puur leven! Een locatie waar meditatie coach Selma Oppedijk en yogadocente Fiona van Berkel met hun retraite programma helemaal op hun plaats waren.

De afwisseling van verschillende meditaties, waarbij compassie, licht, liefde en heling centraal staan. Begeleid door de rustige stem van Selma, je eigen ademhaling en ondersteund door pakkende muziek, klankschalen, regenbuis en trommels komen de deelnemers in een diepe ontspanning en innerlijke rust.

En dan de yoga van Fiona, voor velen een hele nieuwe ervaring van Do-In yoga en Yin yoga ofwel de ‘Fiona yoga’. Een boost voor het immuun stelsel, kennis over de kracht en energie van de meridianen, het strekken van het bindweefsel, het zelf genezend vermogen, de signalen van je lichaam, een confrontatie met jezelf!

Een combinatie van mensen, uit alle hoeken van Nederland, sommigen wel, anderen niet bekend met mediteren en/of yoga. In het begin wat onwennig, maar als snel meegenomen in de flow, de innerlijke rust, de verwondering, de emoties. Maar ook waardevolle, diepgaande gesprekken en ‘slappe lach’ tegenover stilte momenten.

 

De combinatie: Selma, Fiona, het overheerlijke, puur biologisch vegetarische eten; het natuurgebied ’t Roegwold; de natuurlijke en liefdevolle omgeving The Land of Now; de diversiteit van de mensen; de sauna, de rust, de ruimte, de natuur; alle ingrediënten voor een méér dan bijzondere belevenis, die ik iedereen gun. Tijd doorbrengen in het Hier en Nu!

 

RESET

RELAX

BE-PRESENT