Je bent hier:

Meditatie training voor meer rust in je hoofd!

Leren mediteren hoeft niet moeilijk te zijn!

Een meditatie training kan een krachtig hulpmiddel zijn op je reis naar meer innerlijke vrede. Meditatie is een oefening om je bewustzijn en focus terug te brengen naar het huidige moment. Waardoor we niet langer meer bezig zijn met het verleden of ons zorgen gaan maken over de toekomst. Door regelmatig te mediteren kunnen we hierdoor leren hoe we onze gedachten en emoties beter kunnen beheersen, waardoor zowel de lichamelijke gezondheid als het geestelijk welzijn verbeteren. Met onze meditatietraining zul je ook meteen in staat zijn om een groter gevoel van innerlijke vrede aan te boren dat voortkomt uit leven in het huidige moment.

Leren mediteren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Zeker niet met de professionel begeleiding van Meditatiecoach Selma. Er zijn verschillende oefeningen beschikbaar tijdens de training en in de Ap van Meditatiecoach. Die het voor jouw als beginner gemakkelijk maken om snel te leren mediteren en te gaan beginnen met meditatie. Hierdoor krijg je als de mogelijkheid om meer rust in je hoofd te creëren en ontspanning toe te laten in je lichaam.

Meditatiecoach

Voordelen van Mediteren

Innerlijke rust

Door te mediteren kun je leren om je gedachten en emoties te beheersen, waardoor je innerlijke rust ervaart. Bovendien kan meditateren helpen bij het versterken van innerlijke kracht en innerlijk bewustzijn.

Rust in je hoofd

Mediteren is een effectieve manier om rust in je hoofd te creëren. Door het rustig neerzetten van jouw aandacht bij je ademhaling, creëer je bewustzijn en rust in jouw lichaam en geest.

Brengt harmonie in je leven

Meditatie helpt bij het verminderen van stress en angst, waardoor je meer harmonie in je leven kunt ervaren. Door regelmatig te mediteren, kun je ook harmonie creëren tussen jouw lichaam en geest,

Geeft balans

Mediteren helpt je om meer balans in je leven te brengen en problemen op te lossen. Door middel van meditatie kun je jezelf beter begrijpen en daardoor de balans in je leven herstellen

Betere Focus

Meditatie verbetert de focus en vermindert stress. Met regelmatige beoefening is het echt mogelijk om meer mentale helderheid, emotioneel evenwicht en fysieke ontspanning te bereiken.

Meer energie

Door regelmatig te mediteren, en daarmee je stress te verminderen, creëer je niet alleen meer energie, maar houdt je ook daardoor meer energie over om nieuwe stappen in het leven te kunnen gaan zetten.

Wat houdt de Meditatie training in?

Meditatiecoach- Meditatie- leren mediteren- meditatie training

4 Weekse Meditatie training - In groep op locatie

De Meditatie training is ook echt tijd voor jezelf nemen en  ontspanning voor lichaam en geest. Het geeft bovendien structuur en helderheid. Als je een druk leven leidt, moet je af en toe even de tijd nemen om weer tot jezelf te komen. Meditatie is een simpele, doeltreffende en effectieve manier om dit te doen. Door te mediteren sta je even ´stil´ en kun je je focus hervinden. 

De basis cursus mediteren voor beginners start diverse keren per jaar. Deze cursus vindt plaats in een groep op locatie en wordt verzorgd door Selma Oppedijk.

4 Weekse Meditatie training - online individueel

Met deze 4-weekse online Meditatie training leer je de basis van Meditatie, terwijl je je ook in de beoefening van Mindfulness verdiept. Dit is een geweldige manier om te beginnen met Meditatie & Mindfulness. In deze cursus leer je de technieken om je te helpen ontspannen, stress te verminderen en meer innerlijke rust in je leven te creëren. Je leert hoe je mindfulness kunt inbrengen in alledaagse activiteiten, zoals wandelen, eten en zelfs gesprekken. Aan het einde van de training heb je essentiële vaardigheden ontwikkeld om Mindful bewustzijn in te brengen in elk aspect van het dagelijks leven.

Daarnaast is de online meditatietraining individueel en kan daarom op ieder moment gestart worden. Dus meld je vandaag nog aan en start met onze online meditatie training.

Meditatiecoach - Life coach Nederlandse Meditatie App

De training wordt gegeven door Selma Oppedijk

Selma Oppedijk is een ervaren Meditatie en Mindfulness trainer die je helpt de kracht en mogelijkheden van Meditatie te ontdekken. Tijdens de training krijg je ook de tijd om mindfulness in je eigen leven te leren, te oefenen en te ervaren. Waardoor jij rust in je hoofd kunt gaan ervaren en mindfulness daarnaast kan gaan omarmen in jouw leven.

pexels-kristina-paukshtite-1591158

Wat zijn de voordelen van deze meditatie training?

Onze Meditatie training geeft je de tools om stress en angst te verminderen, terwijl je een groter zelfbewustzijn krijgt en je op een dieper niveau met jezelf verbindt. Meditatie en Minfulness heeft bewezen de fysieke gezondheid, mentale helderheid en emotionele balans te verbeteren. Bovendien kan het je helpen je meer bewust te worden van je gedachten en gevoelens, en van de emoties van anderen. Daarnaast kan meditatie en mindfulness je ook helpen om meer aanwezig te zijn in het moment, waardoor je betere beslissingen kunt nemen en je doelen met intentie kunt manifesteren. 

Meditatie de sleutel voor jou!

Ben je op zoek naar innerlijke rust en ontspanning? De Meditatie training met Selma Oppedijk is de perfecte manier om te leren mediteren. Onze Meditatie training in groepsverband voor beginners start meerdere keren per jaar en richt zich daarmee op het aanleren van de principes van Meditatie en Mindfulness, terwijl er daarnaast ruimte wordt gecreëerd voor oefening en persoonlijke groei. Omdat de online meditatie training indivudueel gevolgd kan worden kan je hiermee immerst starten op het moment dat het jou uitkomt.

De 4-weekse online meditatietraining met Meditatiecoach Selma Oppedijk

Volg de Mediatie training waar en wanneer het jou het beste uitkomt. 
Ervaar direct meer rust in je hoofd en creëer balans in je leven

leren mediteren Mediatiecoach Selma

Hulp nodig bij het kiezen of wil je meer informatie? Lets connect!