Meditatie retraite

Meditatie Retraite – Tijd voor jezelf

Geef jezelf een waardevol cadeau met de meditatie retraite ~ Meet your own Guru ~ . Jouw intuïtie is tijdens deze 2 dagen jouw gids in het hier en nu. Deze meditatie retraite, waarin jij centraal staat, is een spirituele zoektocht  met verdiepende meditaties waarin je bewust verbinding opzoekt en leert te vertrouwen op de flow of life.

Een retraite of retreat is een fantastisch kans om jouw Intuïtie naar hoger niveau te brengen. Tijdens deze 2-daagse retraite leer je luisteren naar je intuïtie en het universum en sta je open voor healing en de helpende energie van engelen. Ga jij mee op reis?  Jouw Spirituele zoektocht vanuit liefde en compassie en in het nu. Gelukkig zijn met jezelf en in verbinding staan met je eigen Passie & Missie, een verreikende en verdiepende zoektocht. Soul searching. 

Na de diverse worskhops die in het teken staan om jouw persoonlijk en spiritueel op de kaart te zetten, zul je een innerlijke rijkdom ervaren en ga je met nieuwe technieken aan de slag om je jouw leven meester te maken.
Laat je meevoeren door je energie en ware kracht van liefde.

Als je niet lekker in je vel zit, of het leven je blijft uitdagen, waardoor je je vertrouwen dreigt te verliezen leer dan te vertrouwen op je Innerlijke Compas en durf te stralen. Durf jezelf te zijn.

Ontdek wat jouw zielsmissie is

Meet Your Own Guru retraite geeft je de mogelijkheid om je doelen helder te krijgen, je focus weer scherp neer te zetten en een  helder beeld te hebben van welke dingen jij gelukkig wordt. Verkrijg de kracht om je leven  te veranderen. Selma geeft je praktische tips over hoe je jouw intuïtie kunt toepassen om jouw leven een succes te laten zijn. Leer hoe je met vallen en op staan trouw blijft aan jezelf. Wees vriendelijk en liefdevol naar jezelf. Alles is Liefde.

Meet Your own Guru meditatie retraite

Dit weekend geeft jouw de kans om je persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen en een nieuwe mindset te creëren.

Sta open voor jezelf en leer de stilte in jezelf neer te zetten en werk aan innerlijk vertrouwen. Verbind en blijf verbonden met je hart en ziel! Sta open voor compassie en geef jezelf de ruimte en vrijheid om te zijn wie je bent. Leer volledig te vertrouwen op de flow van het leven.
Sta in je kracht en zet je koers uit.

Meditatiecoach begeleid je in dit proces tijdens de gezamenlijke groep-sessies. Laat je onder  bezielende begeleiding meenemen naar jouw Innerlijke rijkdom en ontmoet jouw eigen innerlijke Guru. Vrij van persoonlijke en spirituele blokkades.  Mediteren vanuit compassie en liefde.

Tijd voor jezelf

Jezelf persoonlijk en spiritueel ontwikkelen, opladen en de weg vinden naar jouw innerlijke rust. Verbind je met jezelf en kom in contact met je eigen kracht en gevoel. Door een intensief meditatieweekend, los van alle dagelijkse verplichtingen, geef je jezelf de kans om jouw innerlijke zoektocht bewust en in alle vrijheid te starten. Het weekend geeft jou een versterking van je eigen ruimte, rust en veiligheid. Aandacht voor jezelf door te ontspannen en los te laten en door bij te tanken en te ontladen.  Ontdek wie je werkelijk bent. Word de beste versie van jezelf. Leer te vertrouwen op je eigen persoonlijke kwaliteiten. Durf te handelen vanuit positiviteit en mogelijkheden. Jij bent gemaakt om gelukkig te zijn.

Een spirituele zoektocht, wat is jouw Zielsmissie. Welke verandering wil jij zijn, ontdek jouw Innerlijke stem. Verbind je met je Intuïtie, jouw Innerlijk weten. 

 

LEEF VANUIT JE KRACHT, leer te vertrouwen op je intuïtie en het Universum

We willen allemaal een gelukkig, gezond en succesvol leven. Creëer je eigen leven, werk en leef vanuit je intuïtie. Hoe werkt jouw intuïtie en waarom is het lastig om hierop te durven vertrouwen? Leef vanuit je eigen balans en ga in je eigen  kracht staan om helderheid te verkrijgen en inzichten op te doen.

Dit weekend is er voor jou

Een mooi weekend waarin jij jezelf centraal zet. Wat is jouw passie en hoe kun jij jouw licht nog mooier later stralen? Verdiepende meditaties met als thema liefde en compassie en innerlijke vertrouwen. En onder begeleiding werken aan jouw intentie, je passie en je persoonlijke missies tijdens deze meditatie retraite.

Dit is geen stilte meditatie retraite! Wel zullen er verschillende vormen van geleide meditaties worden aangeboden om jouw in contact te brengen met je innerlijke wereld.

Wees vrij om te zijn wie je bent.

retraite meet your own guru

Programma

Onder bezielde begeleiding van Selma Oppedijk, word jij tijdens verschillende workshops en mediaties uitgenodigd jouw innerlijke rijkdom te ontdekken en kennis te maken met jouw innerlijke Guru:

 • Verschillende workshops o.a. gericht op mindset, vertrouwen en compassie
 • Leer (nog meer) luisteren naar je intuïtie, jouw persoonlijke kompas
 • Ademhalingsoefeningen en verschillende -technieken welke je thuis ook kunt toepassen

En natuurlijk:

 • Verschillende, geleide meditaties gericht op verdieping en jouw Zielsmissie
 • Healing meditatie – Ontdek het pad naar een hogere frequentie
 • Meditatief lopen & wandelen
 • Leer werken met energie

Tijdens de dagelijkse stilte meditatie richten we ons op het openstellen van jezelf en de stilte in jezelf weer leren neer te zetten. Jouw innerlijk vertrouwen in je eigen kunnen en het universum wordt weer aangewakkerd.

Dit weekend is speciaal voor jou.

Aandacht voor jezelf door te ontspannen, los te laten, bij te tanken en te ontladen.

Ben jij klaar om jouw innerlijke Guru te ontmoeten?

 
 
 • Leer leven vanuit jouw essentie, Zielsmissie en purpose
 • Ervaar de kracht van zelfcompassie
 • Leer te vertrouwen en mee te gaan op de natuurlijk flow
 • Verhoog je intuïtie en bewustzijn
 • Spirituele & Persoonlijke verdieping
 • Krijg je persoonlijke doelen helder en je focus scherp
 • Ontdek de stilte in Jezelf
 • Werken met Energie

Jouw spirituele zoektocht

vanuit liefde en compassie, begint hier.

Meld je aan voor de meditatie retraite data op aanvraag

Tijdens de dagelijkse vaste stilte meditatie sta je open voor jezelf en leer je de stilte in jezelf neer te zetten en werken we aan innerlijk vertrouwen.  Verbinden met en verbonden zijn met je hart en ziel! sta open voor compassie geef je zelf de ruimte en vrijheid om te zijn wie je bent. Leer volledig te vertrouwen op de flow van het leven.

Sta in je kracht,  zet je koers uit, verbind je met vrede en compassie.

Het weekend is voor jou, het versterken van je eigen ruimte, rust en veiligheid.  Aandacht voor jezelf door te ontspannen en los te laten door bij te tanken en te ontladen.

Verblijf:

Dit wisselt per retraite

 

Praktische informatie

Data

 • data 2020 volgt nog 
 • of op aanvraag

Begeleiding

Deze meditatie retraite wordt georganiseerd en staat onder begeleiding door Selma Oppedijk.

Selma is meditatiecoach, intuïtief personal life coach, medium en spiritueel healer en is al ruim 20 jaar expert op gebied van meditatie en Mindfulness. Door verschillende opleidingen en haar sterk ontwikkelde intuïtie zijn haar werkzaamheden breed georiënteerd. Met veel enthousiasme geeft zijn les aan kinderen en volwassenen tijdens haar vele Mindfulness & meditatie cursussen, workshops en retraites.

Wat is inbegrepen

 • 1 overnachting
 • 1 x ontbijt
 • 2 x lunch
 • 1 x 3-gangen diner
 • Tijdens de pauzes: water, koffie, thee en wat lekkers
 • Meerdere geleide meditaties, workshops, ademwerk en healing

Heb je vragen over bovenstaande of heb je bepaalde dieetwensen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier

Minimum aantal deelnemers: 6

Maximum aantal deelnemers: 12

Verblijf

per retraite verschillend

Geef je zelf de kans om de stilte te omarmen. Kom naar ons Meditatie retraite weekend ‘Meet your own Guru’ ! Je bent van harte welkom.

Gently move your awareness from the external world to a world of light within your heart.

Allow each breath to heal you as you drift to a place beyond time.
Eternity excist within you. Forever sparkling like a diamond. Your are, in essence, a shining start. forever transforming to ever greater light.

Heb je vragen of wil je je aanmelden, neem contact op door hieronder te klikken voor het aanmeldformulier:

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier retraite meditatie

Velden met een * zijn verplicht


Uw naam:


U bent te bereiken op:


Uw adresgegevens:


verberg