Meditatie retraite december

Meditatie Retraite | Tijd voor jezelf | Shine Your Light

Geef jezelf een waardevol cadeau met de meditatie retraite van Meditatiecoach Selma. Deze Meditatie – Yin Yoga retraite is een spirituele reis met verdiepende Meditatie en Yoga-Energie oefeningen waarin je bewust de verbinding opzoekt en contact maakt met jouw innerlijke rust en leert vertrouwen op de flow of life. Laat je deze dagen heerlijk in de watten leggen en geniet van de dagelijkse Meditatie -yoga-energie sessies, de mooie omgeving, de rust en van het heerlijke  biologische vegetarisch eten.

Heb je de behoefte om je even terug te trekken van alle drukte en verplichtingen. Wil je meer Mindful zijn in het dagelijks leven? en meer luisteren naar je gevoel dan is deze retraite voor jou tijdens deze dagen die in het teken staan van ontspanning en zijn in het het hier en nu. In een omgeving waarin jij tot rust komt. Gun jezelf een moment om te ontspannen, te genieten en te zijn tijdens deze meditatie retraite.

Ga mee en meld je aan in via onderstaande knop.

Heb je een vraag? Vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Meditatie retraite met meditatiecoach Selma

Meditatie – Yoga sessie met Selma

Elke dag bieden we je een mooi en gevarieerd aanbod van ontspanningsoefeningen en verdieping met de dagelijkse sessie, Je bent vrij om hieraan deel te nemen. De meditatie sessies zijn een inspiratie voor velen. Selma helpt je om in de meditatie op zoek te gaan naar jouw stilte. Je kunt het zien als jouw resetknop, Vind samen  innerlijke rust en ervaar zo balans, energie, kracht, liefde, rust, ruimte, compassie en verbondenheid met jezelf en de kosmos en doe tijdens de meditatie sessies prachtige ervaringen op. Ervaar samen de kracht van meditatie en geef jezelf de ruimte voor persoonlijke en spirituele groei. De meditaties zijn op alle fronten een verrijking voor jouw innerlijke rust. Selma is een geliefd spirituele mentor, teacher, meditatie- life-coach en Yin Yoga docent. Haar lessen en teachings staan in het teken van liefdevolle intentie, verbonden zijn met je eigen innerlijke kracht. Met haar bevlogen persoonlijkheid staat ze voor rust, balans, licht, compassie en kracht. Selma heeft een passie voor mediteren en compassie voor haar studenten. Ze leert je jezelf in contact te brengen met jouw innerlijke kompas. Leer te luisteren naar en durf te vertrouwen op je eigen intuïtie. Meditatie & Mindfulness is leven in en met de kracht van NU.

Dit weekend geeft jou de kans om je persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen en een nieuwe Mindset te creëren.

 

Tijd voor jezelf

Jezelf persoonlijk en spiritueel ontwikkelen, opladen en de weg vinden naar jouw innerlijke rust. Verbind je met jezelf en kom in contact met je eigen kracht en gevoel. Door een intensief meditatieweekend, los van alle dagelijkse verplichtingen, geef je jezelf de kans om jouw innerlijke zoektocht bewust en in alle vrijheid te starten. Het weekend geeft jou een versterking van je eigen ruimte, rust en veiligheid. Aandacht voor jezelf door te ontspannen en los te laten en door bij te tanken en te ontladen.  Ontdek wie je werkelijk bent. Word de beste versie van jezelf. Leer te vertrouwen op je eigen persoonlijke kwaliteiten. Durf te handelen vanuit positiviteit  en vertrouwen. Jij bent gemaakt om gelukkig te zijn.

LEEF VANUIT JOUW KRACHT, leer te vertrouwen op jouw intuïtie en het Universum

 

Wees vrij om te zijn wie je bent | Shine Your Light | The Energy of love

retraite meet your own guru

Ga mee en meld je aan in via onderstaande knop.

Heb je een vraag? Vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Programma & kosten

Reserveren
Heb je interesse? Reserveren is mogelijk via onderstaand aanmeldformulier of per e-mail.
Het weekend is toegankelijk voor iedereen! Beginners en gevorderd vanaf 18 jaar.

Wanneer:  vrijdag 18  december t/m zondag 20 december 2020 met gratis voorovernachting donderdag 17 december vanaf 19:00 uur
Locatie: The land of Now gelegen in Siddeburen, Groningen. Dit is een mooie afgelegen plek omringd door de Groningse weilanden. Het Huis is vol hoekjes waar je je terug kunt trekken om een boek te lezen, te schrijven of een heerlijke kopje thee te drinken. Alle 19 hotelkamers zijn voorzien van eigen douch en toilet. Comfortabele en luxe boxsprings volledig duurzaam geproduceerd.

Het eten is biologisch en vegetarisch en wordt elke dag met zorg en liefde voorbereid. Het hele weekend is er een sauna tot je beschikking en in de omgeving zijn genoeg wandel- en fietsmogelijkheden. Het hele weekend staan er diverse soorten water, thee en koffie voor je klaar.

Kosten Meditatie – Yoga & Mindfulness Retraite:
De kosten bedragen per persoon € 485,- inclusief 21% b.t.w. 1 persoonskamer
Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet.

De prijs is inclusief verblijf op de locatie, maaltijden en programma met begeleiding van Selma. De start van het programma vindt plaats op de vrijdag  om 12:30 uur.  Het programma eindigt op de zondag om 17:00 uur.
Prijzen zijn per persoon en exclusief reiskosten en reis- en annuleringsverzekering.  Eventuele  individuele sessies en eigen consumpties zijn voor eigen rekening. 

Aankomst & inchecken  Nu met Gratis voorovernachting op donderdagavond 18 december 2020

Dag 1 vrijdag

10:00 Aankomst  & inchecken
11:00 Meditatie om al in de energie te komen (extra Meditatie) 
12:30 lunch
14:00 Openingsmeditatie Shine Your Light
15:30 Eigen invulling | sauna | coaching/healing sessie 
18:00 Diner
20:30 Meditatie & healing sessie met klankschalen
21:30 Eigen invulling | sauna 

Dag 2 Zaterdag 

8:30 Ontbijt
10:00 Yoga & Meditatie & Mindfulness sessie
11:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching
12:30 Lunch 
Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing
14:00 Meditatie & Energie workshop (verhoog je energie)
15:30 Eigen invulling
18:00 Diner
20:00 Meditatie & healing sessie 
21:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing

Dag 3 Zondag

8:30 Ontbijt
10:00 Meditatie Healing Energie sessie
11:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing
12:30 Lunch
14:00 Uitchecken
14:15 Mediatie sessie & afsluiting
15:30 Eigen invulling | Sauna | wandelen 
17:00 uur einde retraite 

Programma kan nog wijzigen  maximaal 12/16
De locatie is geheel aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM met behoudt van de sfeervolle en warme uitstraling van de locatie.2

Ga mee en meld je aan in via onderstaande knop.

Heb je een vraag? Vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Verblijf:

De locatie van de Retraite is door ons zorgvuldig uitgezocht. We verblijven op 1 van de mooiste plekjes in Nederland, The land of Now. Met een natuurlijke omgeving vind je hier de rust om thuis te komen. Geniet van het huis met een bijzondere sfeer.
Ons verblijf voor het hele weekend  is luxe en sfeervol. Het heeft een schitterende Yoga-ruimte en mooi aangelegde tuin met sauna. De salon biedt volop plek om je even terug te trekken met een boek, of juist anderen te ontmoeten. De serre is een fijne intieme ruimte met uitzicht op de vijver.

 

Begeleiding

Deze meditatie retraite wordt georganiseerd en staat onder begeleiding door Selma Oppedijk. Zij is Meditatiecoach, intuïtief personal life coach, medium en spiritueel healer en yin-yoga docent en is al ruim 20 jaar expert op gebied van meditatie en Mindfulness. Door verschillende opleidingen en haar sterk ontwikkelde intuïtie zijn haar werkzaamheden breed georiënteerd. Haar meditatie worden als bijzonder en magisch ervaren met een verhoogde energie waarin jij je kunt openstellen voor innerlijke rust, healing en persoonlijk en spirituele groei. 

Selma is Meditatiecoach en helpt je om in de meditatie op zoek te gaan naar jouw stilte. Je kunt het zien als jouw aan-/uitknop of jouw resetknop. Vind samen met Selma innerlijke rust en ervaar zo balans, energie, kracht, liefde, rust, ruimte, compassie en verbondenheid met jezelf en de kosmos. Doe tijdens de meditatie prachtige ervaringen op en voel je weer eens echt intens gelukkig. Ervaar de kracht van meditatie en geef jezelf ruimte voor persoonlijke en spirituele groei. De meditaties zijn op alle fronten een verrijking voor je innerlijke rust.
Selma is een geliefde spirituele mentor, teacher en meditatie- en lifecoach. Haar lessen en teachings staan in het teken van liefdevolle intentie, verbonden zijn met je eigen innerlijke kracht. Met haar bevlogen, krachtige persoonlijkheid staat ze voor rust, balans, licht, compassie en kracht.
Zij heeft passie voor mediteren en compassie voor haar studenten. Ze leert je jezelf in contact te brengen met jouw eigen innerlijke kompas. Leer te luisteren naar en durf zijn te vertrouwen op je eigen intuïtie. Meditatie & Mindfulness is leven in en met de kracht van Nu.

 

Ga mee en meld je aan in via onderstaande knop.

Heb je een vraag? Vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Gently move your awareness from the external world to a world of light within your heart.

Allow each breath to heal you as you drift to a place beyond time.
Eternity excist within you. Forever sparkling like a diamond. Your are, in essence, a shining start. forever transforming to ever greater light.

 

Meditatie & Yoga retraite ervaring van Ans ( retraite van oktober 2020)

 Het bijzondere van het jaar 2020 is dat alles anders is. Wat ik vooral mis, is het verheugen en het uitkijken naar. Tenminste dat dacht ik steeds. Maar niets gepland hebben biedt zoveel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld geheel onverwachts inschrijven voor een meditatie & yoga retraite, iets wat al heel lang op mijn verlanglijstje stond, maar nooit in mijn agenda paste?!

The Land of Now, een retraite center in Siddeburen, inspiratie voor puur leven! Een locatie waar meditatie coach Selma Oppedijk en yogadocente Fiona van Berkel met hun retraite programma helemaal op hun plaats waren.

De afwisseling van verschillende meditaties, waarbij compassie, licht, liefde en heling centraal staan. Begeleid door de rustige stem van Selma, je eigen ademhaling en ondersteund door pakkende muziek, klankschalen, regenbuis en trommels komen de deelnemers in een diepe ontspanning en innerlijke rust.

En dan de yoga van Fiona, voor velen een hele nieuwe ervaring van Do-In yoga en Yin yoga ofwel de ‘Fiona yoga’. Een boost voor het immuun stelsel, kennis over de kracht en energie van de meridianen, het strekken van het bindweefsel, het zelf genezend vermogen, de signalen van je lichaam, een confrontatie met jezelf!

Een combinatie van mensen, uit alle hoeken van Nederland, sommigen wel, anderen niet bekend met mediteren en/of yoga. In het begin wat onwennig, maar als snel meegenomen in de flow, de innerlijke rust, de verwondering, de emoties. Maar ook waardevolle, diepgaande gesprekken en ‘slappe lach’ tegenover stilte momenten.

 

De combinatie: Selma, Fiona, het overheerlijke, puur biologisch vegetarische eten; het natuurgebied ’t Roegwold; de natuurlijke en liefdevolle omgeving The Land of Now; de diversiteit van de mensen; de sauna, de rust, de ruimte, de natuur; alle ingrediënten voor een méér dan bijzondere belevenis, die ik iedereen gun. Tijd doorbrengen in het Hier en Nu!