Je bent hier:

Individuele meditatie

Individuele Meditatie

Een persoonlijk Meditatie traject

Meditatiecoach kan je helpen het meeste uit je meditatiebeoefening te halen. Met individuele-meditatie begeleiding en persoonlijke tips, ben je in staat om een op maat gemaakte routine te creëren die past bij jouw behoeften. Je leert je te concentreren op je ademhaling, je bewust te worden van afleiding en mindfulness vaardigheden te ontwikkelen zodat je aanwezig kunt blijven in het moment. Begin je reis met Selma vandaag en neem controle over je stress.

We ontmoeten de stadia in de stilte om onze geest leeg te maken, je hart te openen en je lichaam te ontspannen. Selma kan je helpen het beste uit elke stap te halen, het proces te begrijpen en een regelmatige beoefening te ontwikkelen die bij jouw levensstijl past. Van ademhalingsoefeningen tot geleide meditaties, laat Selma je met liefde en vriendelijkheid begeleiden op deze reis.

Met Selma’s begeleiding kun je in contact komen met jezelf terwijl je leert hoe je meer mindful kunt worden. Je leert hoe je triggers kunt herkennen en gebruik kunt maken van ontspanningstechnieken zoals visualisatie, mantra’s en ademhalingstechnieken. Samen ontwikkelen we een houding van zelfcompassie, zodat je met meer helderheid en gemoedsrust kunt leven. Probeer het vandaag nog – duik diep in de diepte van meditatie met Selma!

De voordelen van een individueel meditatie traject

Meditatie & Mindfulness

Meditatie en Mindfulness afgestemd op jouw persoonlijke doel en/of wensen.

Persoonlijke begeleiding

Het meditatie traject is onder persoonlijke begeleiding, 1 op 1. Jij bepaalt het tempo.

Afspraken

De individuele meditatie kan op momenten waneer het jou uitkomt. Maak de afspraken zodat het in jouw agenda past.

Verdieping

Een individueel meditatie traject geeft je alle ruimte voor meer verdieping in jezelf.

Stress en burn-out

Individuele meditatie is ideaal bij stress en/ burn-out klachten. Door de privé sfeer kan je jouw emoties makkelijker laten gaan.

Wat houdt een individueel meditatie traject in?

Mediteren- Meditatiecoach - Meditatie - individuele meditatie sessie

Hoe gaan we te werk?

We zullen samen echt aan de slag gaan, waarbij ik je stap voor stap begeleid om de meditatie technieken eigen te maken met meditatieoefeningen en meditatietechnieken, die je kunnen helpen om rust te creëren in je leven en helderheid over jezelf te verkrijgen. Zo leer je omgaan met (piekerende) gedachten en stilte in jezelf neer te zetten. 

Tijdens een individuele meditatie sessies maak je kennis met verschillende meditaties en mindfulness oefeningen, ontspanningstechnieken en ervaar je de vele voordelen van meditatie. Je leert snel tot een diepe ontspanning te komen en krijgt meer grip op (stress )situaties, waardoor spanningsklachten kunnen worden voorkomen.

Ik ben er om je te steunen en te begeleiden bij dit proces, waardoor het makkelijker wordt voor jou om te mediteren. Dus wat denk je ervan? Laten we beginnen met jouw meditatie traject! Een mooie tool voor meer zingeving en ontspanning in jouw leven.

 

 

Meditatiecoach - leren mediteren - persoonlijke en
Coaching traject met Meditatiecoach Selma

Individuele meditatie traject voor wie?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand kiest voor een individueel traject om te leren mediteren en/of  spirituele verdieping in meditatie op te zoeken.

Zit je vast en kom je niet verder en kun je wel ontspanning en rust in je hoofd gebruiken? of heb je een drukke agenda en prefereer je liever een persoonlijke aanpak. Wil je doelgericht resultaat behalen. Door de persoonlijke en praktische aanpak kunnen we dieper in gaan op jouw situatie en de mogelijkheden verkennen. Waar zitten jouw blokkades zo bepaal je zelf het tempo. En onderzoeken we hoe jij mindfulness en meditatie kan toepassen in jouw leven om zo vanuit compassie en met zelfliefde je verder te ontwikkelen.

Met deze individuele meditatie sessie gaan we dieper in op jouw situatie en mogelijkheden. Bepalen we samen het tempo en onderzoeken we hoe jij mindfulness en meditatie kan toepassen in jouw leven  om zo vanuit compassie en zelfliefde je verder te ontwikkelen. De meditaties stimuleren een persoonlijke en spirituele groei, geven ontspanning en zorgen voor een creatieve en inspirerende mindset.

Het moe en futloos gevoel aan het einde van de werkdag zal tot de verleden tijd gaan behoren.

De voordelen van Individuele meditatie

De individuele meditatie geeft je de tools om stress en angst te verminderen, terwijl je een groter zelfbewustzijn krijgt en je op een dieper niveau met jezelf verbindt. Meditatie en Minfulness heeft bewezen de fysieke gezondheid, mentale helderheid en emotionele balans te verbeteren. Bovendien kan het je helpen je meer bewust te worden van je gedachten en gevoelens, en van de emoties van anderen. Meditatie en Mindfulness kan je ook helpen om meer aanwezig te zijn in het moment, waardoor je betere beslissingen kunt nemen en je doelen met intentie kunt manifesteren. Het geeft:

Mediteren- Meditatiecoach - Selma Oppedijk- Meditatie - individuele meditatie sessie

Individuele meditatie met persoonlijke begeleiding van Selma Oppedijk

Selma Oppedijk is een ervaren Meditatie en Mindfulness docent die jou helpt de kracht en mogelijkheden van Meditatie en Mindfulness te ontdekken. 

Wie tijd en aandacht investeert in zichzelf door te mediteren

haalt een kwalitatief hoger rendement uit het leven.

Selma Oppedijk

Hulp nodig bij het kiezen of wil je meer informatie? Lets connect!

Met een individueel meditatie traject - investeer je duurzaam in jezelf

Met de individuele meditatie sessie maak je bewust tijd en ruimte in je agenda voor mindfulness. Hierdoor ervaar je ontspanning en werk je aan persoonlijke groei en doelen. 

Een individuele meditatie sessie is een effectieve manier om je gedachten te structureren en je concentratie te verbeteren. Door doelbewust met meditatie te werken onderbegeleiding van Meditatiecoach Selma kun je makkelijker afstand nemen van afleidende gedachten die de focus bedreigen. Het kan ook helpen om negatief denken te identificeren en ermee om te leren gaan door aandacht voor jezelf te creëren. Meditatie leert je ook om jezelf opnieuw verbindingen in de hersenen te laten vormen, waardoor je toegang krijgt tot meer creatieve ideeën en perspectieven. Registratie, reflectie en mindful ademen zijn sleutels die bij een individuele meditatie sessies worden toegepast om de vaardigheden die nodig zijn voor het doelbewust structureren van gedachten op te bouwen.

Conclusie

Met het doelbewust herstructureren van je gedachtes, creëer je rust in je hoofd en ervaar je momenten van stilte en totale ontspanning. helderheid, energie, kracht en innerlijke rust, nieuwe doelen worden gerealiseerd.

Met de individuele meditatie sessie is er een gelegenheid om je volledig te richten op jezelf en je individuele proces. Het kan een tijd zijn van diepgaand onderzoek, ontspanning en helderheid. Door persoonlijke begeleiding leer je met mediteren om je gedachten en gevoelens te vertragen en je meer bewust te worden van je interne omgeving.

Door bewust te worden van je ademhaling, lichamelijke gewaarwordingen en emoties kan je met de persoonlijke begeleiding van Selma in alle veiligheid de stilte en de ontspanning opzoeken. En mediteer je samen om inzicht te krijgen in jouw huidige staat van zijn en kan je daardoor beter begrijpen hoe jij mentale en emotionele patronen kunt beïnvloeden. Uiteindelijk helpt meditatie ons het leven vollediger en met meer aanwezigheid in elk moment te leven.

De voordelen van een enkele meditatiesessie zijn enorm en variëren van verbeterde concentratie, verbeterd welzijn, meer zelfvertrouwen en een beter gevoel.

Wie mediteert gaat intuïtiever handelen, beslissingen worden sneller en met de juiste intentie genomen.

Meditatie is een krachtige tool om je geest te verrijken en in connectie te staan met je diepste zelf. Door middel van individuele meditatie sessies kan iemand zijn of haar ware betekenis ontdekken en ontluiken. Individuele meditaties van Selma  gaan je helpen om spanning te verlichten, stress te verminderen en meer focus te creëren. Het leert je ook omgaan met emotionele triggers, waardoor de veerkracht wordt versterkt en vruchtbare gewoontes worden ontwikkeld. De individuele meditatie sessies bieden een rustige ruimte waarin je jouw innerlijke wijsheid kan verkennen en verbinding kan maken met je diepere kern.