Individuele meditatie

Individuele meditatie sessie

Een individuele meditatie sessie is bedoeld voor mensen met een drukke agenda of een persoonlijke aanpak prefereren boven een groep. Mediteren is een eenvoudige manier om rust, evenwicht en energie te vinden in het dagelijks leven.
Tijdens een individuele meditatie sessie wordt in een korte tijd een hoog persoonlijk rendement behaald. De meditatie sessies zijn dan ook zeer effectief en brengen structuur aan in de persoonlijke doelen die kunnen worden gesteld. Gericht wordt gewerkt aan een stress reducerende agenda, maar ook om een energieker leven te creëren.
De meditaties stimuleren een persoonlijke en spirituele groei, geven ontspanning en zorgen voor een creatieve en inspirerende mindset.
Het moe en futloos gevoel aan het einde van de werkdag zal tot de verleden tijd gaan behoren.

Wie tijd en aandacht investeert in zichzelf door te mediteren

haalt een kwalitatief hoger rendement uit het leven.

 

Tijdens een individuele meditatie sessies maak je kennis met verschillende meditaties en mindfulness oefeningen, ontspanningstechnieken en ervaar je de vele voordelen van meditatie. Je leert snel tot een diepe ontspanning te komen en krijgt meer grip op stress situaties, waardoor spanningsklachten kunnen worden voorkomen. Gebruik wordt gemaakt van verschillende ademhalingsoefeningen en energie verhogende oefeningen. Daarnaast krijg je technieken om gedachten te sturen en neem je de controle en verantwoordelijkheid over je eigen gedachten.  Zo wordt effectief gewerkt aan een stress reducerende mindset oftewel een Positieve Happy Mindset.  

Voor een persoonlijk coaching traject wordt er naar behoefte 4 tot 10 afspraken ingepland voor individuele meditatie sessie.

Vul voor meer informatie het contactformulier op de contactpagina in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.
Afspraken zijn mogelijk op onze locatie in Nieuw-Vennep of online.