Je bent hier:

Ontdek nu de kracht van healing in jouw leven

De kracht van healing

Het zelfgenezende vermogen

Energetische healing is een krachtige manier om je algemene gezondheid en welzijn te verbeteren. Door gebruik te maken van de natuurlijke energie om ons heen, kunnen we de helende kracht van ons eigen lichaam aanboren. Ons lichaam is in staat zichzelf te herstellen, als het de juiste omgeving en middelen voor genezing krijgt. Energiehealing helpt deze ideale omgeving voor herstel te creëren door de energetische paden van ons eigen lichaam te stimuleren. Dit helpt het lichaam zijn natuurlijke balans te herstellen en van binnenuit te genezen.

Energiehealing is gebaseerd op de oude kunst van de traditionele Aziatische geneeskunde, acupunctuur, Reiki en andere vormen van energiewerk. Het richt zich op het verbeteren van het geestelijk welzijn dat de fysieke, emotionele en psychologische gezondheid beïnvloedt. Tijdens een sessie werkt  Selma met het energieveld om stagnaties op te heffen en het evenwicht te herstellen. Energiehealing wordt gezien om mensen te ondersteunen om te gaan met een reeks van ziekten, van stress-gerelateerde problemen zoals angst en depressie, tot fysieke kwalen zoals hoofdpijn of chronische pijn.

healing -Spirituele healing- Selma Oppedijk

Benefits of Healing

Energie Healing voor

Energetische Healing

Een energetische healing kan je helpen om je aura te herstellen en je dichter bij jezelf te brengen. Deze heling is heel diepgaand, omdat het verder gaat dan alleen het fysieke lichaam. Het zal je helpen om energetische blokkades in je aura en lichaam beter te laten stromen, waardoor je meer helderheid krijgt over jezelf en de wereld om je heen. Ook zal het je helen van binnenuit door energetisch evenwicht te herstellen en energetische onbalans in het veld te versterken.

Een energetische healing kan jouw helpen om je levensenergie weer vrij te laten stromen, wat resulteert in meer (innerlijke) rust, blijdschap en welzijn. Kortom, energetische healing is een krachtig middel om meer in balans te raken en je energie terug te vinden en je energetisch op te laden. 

Trance Healing

Deze zuivere vorm van healing wordt gegeven in een trance toestand, of beter gezegd een verhoogde staat van bewustzijn. Bij trance healing heeft de genezer een zeer nauw contact met de spirituele wereld.

Hierdoor kunnen de spirituele gidsen de aura, het lichaam en de geest van de genezer gebruiken, waardoor het een van de krachtigste genezingen is die er zijn.

Trance sessie wordt vaak gebruikt om blokkades op te heffen, negatieve energie uit te wissen en het evenwicht in lichaam, geest en ziel te herstellen.

Transformatie

Een trance healing kan naast lichamelijke genezing ook een ongelooflijk krachtig instrument zijn voor persoonlijke transformatie en zelfontplooiing! Deze diepgaande healing kan je helpen om voorbij onze beperkende overtuigingen te komen, wonden uit het verleden te helen en toegang te krijgen tot hogere niveaus van bewustzijn. 

Met behulp van trance healing kunnen we toegang krijgen tot onze eigen waarheid en veranderingen aanbrengen die ons dichter bij een leven van innerlijke rust, evenwicht en vervulling brengen.

We kunnen leren hoe we op onze intuïtie kunnen vertrouwen. 

De kracht van trance healing is werkelijk transformerend en kan de katalysator zijn voor diepe persoonlijke groei. Als je op zoek bent om jouw potentieel te verkennen, verbinding te maken met uw innerlijke wijsheid of blijvende positieve veranderingen in je  leven te maken, kan trance healing sessie een geweldige optie voor je zijn! Met zijn verbazingwekkende voordelen en krachtige resultaten.

healing sessie- trance healing- Selma

Boek een sessie

Healing is een zachte liefdevolle energie die je kan helpen om genezing neer te zetten. Tijdens een sessie kan Selma meditatie en visualisatietechnieken gebruiken om jou verder te helpen.

Dus waarom nog langer wachten? Begin je reis naar persoonlijke groei en transformatie vandaag nog!

Hulp nodig bij het kiezen of wil je meer informatie? Lets connect!