Meditatie Retraite

Meditatie Retraite

Meditatie Retraite Zenderen

Tijd voor jezelf

Ben je op zoek naar een Meditatie retraite, in het weekend van 2 t/m 4 juni organiseert Meditatiecoach Selma Oppedijk een verdiepend en inspirerend meditatieweekend met aandacht voor jezelf. Meditatie retraite is de weg naar innerlijke rust, een persoonlijke vakantie die je veel innerlijke rijkdom en inzichten kan geven.  Ontspanning,  in contact staan met je eigen kracht. Verbinden met jezelf. Er is voldoende tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding om je innerlijk balans (weer) te vinden.

Tijdens het weekend staat verbinding met jezelf centraal. We zullen diverse meditaties aanbieden om je je innerlijke rijkdom te laten ervaren.  Zoek de Stilte in jezelf en ervaar de rijkdom.

  • Geleide meditatie
  • Stilte meditatie
  • Zit meditatie
  • Ademhalingsoefening
  • Bodyscan
  • Loop – wandelmeditatie
  • surprise meditatie

Feel Good

Jezelf opladen, gezond eten, meditatieworkshops, compassie meditatie en verdieping geeft je zelf de tijd om te ontwikkelen, te ontspannen, leer makkelijker loslaten en te accepteren.

Last van de dagelijks stress en kom je niet toe aan je eigen Me-Time doe dan met ons mee en verras jezelf positief op een liefde volle manier. De Meditatie retraite is voor jou! maak de stap naar Innerlijke rust.

Tijd en ruimte om je terug te trekken en een heerlijke wandeling te maken op het mooie terrein en de omgeving.  Meditatie Retraite op een unieke locatie met een zeer ervaren docent.

Vrijdag 2 juni aanvang 14:00 uur tot zondag 4 juni 16:00 uur

Kosten voor Meditatie retraite € 440,00 per persoon

Locatie: De Zwanenhof is gelegen in het Twentse Coulissenlandschap is een mooie locatie voor een Meditatie Retraite in Zenderen.

Een mooie omgeving voor een lekkere wandeling. De Kloosterpadwandeling start  en eindigt bij De Zwanenhof en voert door mooi Twents landschap.

Geef je zelf de kans om de stilte te omarmen. Kom naar ons weekend Meditatie Retraite Zenderen ! je bent van hart welkom.

Vragen en/of aanmeldingen neem contact op of vul het contactformulier in via contactpagina.  

Voor vragen kunt u bellen naar 06-24594138 Meditatiecoach Selma Oppedijk.