Je bent hier:

Contact

Welkom bij Meditatiecoach

Welkom op de contactpagina van Meditatiecoach, het bedrijf dat mensen helpt om te leren mediteren en meer rust en balans te vinden in hun leven.

Meditatie kan ons namelijk enorm helpen om je gedachten tot rust te brengen en meer in contact te komen met je gevoelens en innerlijke wijsheid. Of je nu last hebt van stress, angstgevoelens, piekeren of gewoon behoefte hebt aan meer ontspanning: wij staan voor je klaar om je te coachen op je pad naar innerlijke rust en balans.

Wil je beginnen met leren mediteren of ben je op zoek naar een life coach die je kan helpen bij het vinden van meer rust en balans in je leven?

Dan ben je bij Meditatiecoach aan het juiste adres. Wij bieden persoonlijke coaching op maat aan, afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.

Of je nu op zoek bent naar één-op-één sessies of liever deelneemt aan een online training of een groepsmeditatie: wij helpen je graag verder.

 

We zijn er voor jou

Heb je vragen over onze aanpak of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor jou? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden op jouw persoonlijke pad naar meer rust, balans, geluk en meditatie.

Bij Meditatiecoach staan we voor een persoonlijke en spirituele benadering, waarbij we jou helpen om echt contact te maken met je intuïtie en je ware zelf. En helpen we iedereen op weg naar innerlijke rust, vrijheid en hun unieke zelf door het spirituele bewustzijn te laten groeien.

 

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op. Meditatiecoach is telefonisch bereikbaar. Mocht je de voicemail krijgen, spreek dan een bericht in je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Of vul onderstaand contactformulier in.

06-245 94 138

Ma - Vr. 9:00 - 17:00 uur

Contactformulier

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

logo Meditatiecoach

Wayesteinsingel 155
2151 KV  Nieuw-Vennep

Via bovenstaand contactformulier of per

telefoon:

06-245 94 138