71 Logo Selma Oppedijk meditatiecoach rond kleiner
Meditatiecoach

Start Jouw Transformatieve Coaching Reis en Ontdek Jouw Authentieke Zelf!

 

Ben jij klaar om je leven en carrière naar een hoger niveau te tillen? Ontdek onze coaching trajecten, speciaal ontworpen om je te helpen jouw volledige potentieel te bereiken!

35 jaar ervaring

Ontvang persoonlijke begeleiding

10.000 +

Mensen geholpen naar Innerlijke rust

100%

Nieuwe mindset

Vind jij het ook uitdagend om de eerste stap te zetten naar persoonlijke groei en ontwikkeling?

 Als deze titel je aanspreekt, dan is het zeker de moeite waard om verder te lezen. Je bent niet alleen in deze reis!

Vind jij het ook uitdagend om de stap te zetten naar persoonlijke en professionele ontwikkeling? Je bent niet alleen! Veel mensen blijven vastzitten in hun comfortzone, en ervaren daarnaast ook:

Er zijn veel mensen die verlangen naar persoonlijke ontwikkeling en professionele groei, maar nog niet de stap hebben gezet omdat ze:


Dit zijn enkele redenen waarom velen aarzelen en misschien nooit de stap zetten

Als ervaren intuïtieve life coach begrijp ik deze uitdagingen en kan ik je helpen deze te overwinnen. Samen werken we aan jouw persoonlijke en spirituele groei.

 

Wat is het voordeel?

Met meer dan 35 jaar ervaring als intuïtieve life coach heb ik een unieke gave ontwikkeld: het vermogen om jou écht te zien.

Ik begrijp de diepere lagen van jouw persoonlijkheid en uitdagingen. Dit inzicht stelt mij in staat om je effectief te begeleiden bij het ontdekken van je ware potentieel en het navigeren door het leven met meer zelfvertrouwen en helderheid.

Door deze reis met mij te ondernemen, profiteer je van mijn uitgebreide ervaring en intuïtieve aanpak, waardoor je sneller en diepgaander groeit dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Ben je klaar om de echte jij te ontdekken en je leven te transformeren?

Lees hieronder verder en ontdek waarom ik begonnen ben met het aanbieden van deze unieke coachingtrajecten.

Op mijn pad als intuïtive life coach en hooggevoelige persoon, heb ik geleerd mijn gevoeligheid als kracht te gebruiken.

Dit brengt mij dagelijks diepe voldoening en de vrijheid en ruimte om vanuit liefde en compassie te leven en om mijn authentiek zelf te mogen zijn.

Meditatiecoach - Mediteren - Life coach

Over Selma

Even voorstellen, wie is Selma

Ik begrijp dat je op zoek bent naar persoonlijke groei en ontwikkeling, en dit verlangen ken ik als geen ander. Vaak ontbreekt het slechts aan twee cruciale aspecten: een diepe connectie met jezelf en het vertrouwen in je eigen kracht en intuïtie.”

In mijn meer dan 35 jaar ervaring als intuïtieve life coach heb ik duizenden mensen begeleid en hen geholpen hun innerlijke wijsheid te ontdekken en te gebruiken voor een rijker en meer vervuld leven.

Ik wil jou de garantie geven dat we samen werken aan jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling, zodat jij en de mensen om je heen een gelukkiger leven kunnen leiden.

Het creëren van een leven waarin je in lijn bent met je ware zelf, waar je eigen keuzes maakt en je eigen pad volgt, begint bij het nemen van actie. 

Deze stap zetten kan overweldigend lijken, maar het is de meest bevrijdende beslissing die je kunt nemen. Dit is niet alleen mijn ervaring, maar ook de ervaring van velen die ik heb mogen coachen. En deze prachtige reis van zelfontdekking en groei, dat is wat ik jou ook van harte gun.

Ontdek Flexibele Coaching en Zelfontwikkeling

Persoonlijke Coaching, Aangepast aan Jouw Voorkeuren

Bij mij vind je flexibele coachingstrajecten die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en levensstijl.

 • 1-op-1 Sessies, Online of Op Locatie: Kies voor diepgaande, persoonlijke coachingssessies, beschikbaar online of op locatie, afhankelijk van wat het beste bij jou past en mogelijk is.
 
 • Mindfulness Wandel Sessies: Verbind met de natuur en je innerlijke zelf door middel van mindfulness wandelsessies, een perfecte manier om lichaam en geest in harmonie te brengen.
 
 • Energy Sessies: Ontdek de kracht van energiewerk om je welzijn en innerlijke balans te bevorderen.
 
 • Verdiepende Meditatie Sessie Ervaar de rustgevende kracht van meditatie met  persoonlijke meditatiesessies. Deze sessies zijn zorgvuldig ontworpen om je te helpen ontspannen, je focus te versterken en je bewustzijn te vergroten.

  Laat meditatie je gids zijn op de weg naar zelfkennis en spirituele groei.

  Op Maat Gemaakte Meditatie: Of je nu beginner bent of meer ervaren, de sessies worden aangepast aan jouw niveau en behoeften

  Innerlijke Rust en Kalmte: Ontdek hoe meditatie kan bijdragen aan een gevoel van innerlijke rust en een verbeterd welzijn.

blank

 

Een positieve nieuwe mindset creërt kansen

en eindeloze mogelijkheden

 

 

Stap uit je comfort zone en transformeer vanuit liefde

naar je mooiste leven.

 

– Selma Oppedijk

Kies het Coaching Traject dat Bij Jou Past

Ontdek de verschillende coaching pakketten die ik aanbied, elk zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan jouw specifieke behoeften en persoonlijke doelen met diepgaande begeleiding.

 

 • Flexibiliteit in Sessies: Alle sessies, of het nu gaat om coaching, mindfulness wandelingen, healing of reading, kunnen zowel online als op locatie worden afgesproken.
 • Afgestemd op Jou: Elk traject is uniek en wordt aangepast aan jouw persoonlijke reis naar zelfontwikkeling
Meditatie coaching

Begeleiding Tijdens je Traject

Maandelijkse begeleiding en Feedback

 

Ondersteuning: Elke week kun je je tijdens een live Q & A via onze chat  mij sparren en je vragen stellen over de uitdagingen die je tegenkomt.

 

Op Maat Gemaakte Meditatie: Of je nu beginner bent of meer ervaren, de sessies worden aangepast aan jouw niveau en behoeften

Toegang tot de meditatie app van Meditatiecoach voor ontspannende meditaties en tools om je piekergedachten te stoppen.

Online leeromgeving: Meditatie en Mindfulness Training om de stilte te gaan ervaren en de connectie met je intuitie te versterken.

 

blank

Begin hier je reis naar Innerlijke rust transformeer jezelf naar 

100% leven vanuit je intuïtie

Ervaar Direct Persoonlijke Groei en Vervulling Tijdens Jouw Coaching Traject

Bij mijn coaching trajecten draait alles om jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Hier zijn enkele voordelen die je kunt ervaren:

 • Sta in je Kracht: Ontdek en versterk je innerlijke kracht, waardoor je meer zelfvertrouwen en geluk in je leven ervaart.
 • Ondersteunende Tools: Naast de persoonlijke sessies heb je toegang tot een meditatie-app en online materialen die jouw groei ondersteunen.
 • Flexibele Planning: Pas het traject aan jouw schema aan. Of je nu snel wilt gaan of meer tijd nodig hebt, het traject is flexibel in te delen.
 • Blijvende Resultaten: Ook na het afronden van het traject blijf je toegang houden tot ondersteunende materialen, zodat je continu kunt blijven groeien en ontwikkelen.

Dit traject is een investering in jezelf, waarbij je leert hoe je een vol en authentiek leven kunt leiden, vol zelfvertrouwen en persoonlijke kracht.

blank

Welke Resultaten Kun Je Verwachten na het Coaching Traject?

Na het afronden van jouw persoonlijke coachingstraject kun je aanzienlijke veranderingen in je leven verwachten, zoals:

 • Verbeterde Zelfkennis: Een dieper begrip van jezelf en je unieke kwaliteiten.
 • Grotere Innerlijke Rust: Effectievere methoden om met stress om te gaan en meer balans in je leven.
 • Verhoogde Intuïtie: Een sterkere connectie met je intuïtie, waardoor je betere beslissingen kunt nemen.
 • Persoonlijke Groei: Duidelijke stappen in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Reviews klanten

100% Te vreden klanten

Selma, een uniek mens. Zij krijgt het voor elkaar om al mn zorgen, twijfels en chaos in mn hoofd door meditatie en een profecionele begeleiding om te zetten in positieve gedachten en compasie. In de herfst van mijn levenzijn er door haar inbreng dingen in gang gezet die, een volledige omkeer te weeg hebben gebracht in mijn geest en handelen. Het leven is voor mij weer een feest geworden en ... jij hebt de slingers opgehangen... Dankjewel, je bent een kanjer. 🙏👍
wim revieuw
Wim Roodenbrug
Na ons eerste introductiegesprek wist ik meteen dat ik aan Selma een hoop zou gaan hebben. Er was een duidelijke klik en ik was ook extreem gevoelig op dat moment doordat ik in een enorme dip zit. Selma laat me op een hele normale wijze inzien dat er meer is. Ik ben zelf nogal nuchter dus ik zet redelijk snel vraagtekens bij dingen, maar Selma kon daar erg goed mee omgaan. Zij kon erg goed levelen met mijn denkwijze en dat vind ik ernorm knap
blank
Peter Werkhoven
“Selma is rustgevend. Ze neemt echt de tijd voor je en additioneel doet ze ook healing sessie en wandelsessies.. Ik voel me vrij wanneer ik naar de sessie kom en ben ook enorm vooruit gegaan voor mezelf tijdens een burnout. Daar heeft Selma een bijdrage aan geleverd en ben ik haar eeuwig dankbaar voor. De handvatten de suggesties. Haar mening, haar visie hebben mij aan het denken gezet. Vanuit daar kon ik het zelf in de praktijk toepassen en dat heeft mij echt geholpen om sneller te herstellen van een burnout ”
blank
Sharill Felter
Hr-Inforatie syseemanalist manager

Jouw Investering in Persoonlijke Groei

blank
Pakketprijs: Een waardevolle investering in jezelf.

Coaching Traject: Word meester in zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling.

Erkende Begeleiding: Profiteer van mijn meer dan 35 jaar ervaring in intuïtieve life coaching en meditatie.

Meetbare Resultaten: Ervaar significante verbeteringen in je leven, zowel persoonlijk als spiritueel.

Bewezen Succes: Sluit je aan bij de velen die al baat hebben gevonden bij mijn begeleiding.

Flexibele Betalingsopties: Betalen in termijnen is mogelijk om het voor iedereen toegankelijk te maken.

Mijn pad als intuïtieve life coach heeft me niet alleen diepe voldoening gebracht,

maar ook de vrijheid om mijn tijd en aanpak zelf te bepalen.

Elke dag heb ik het voorrecht om mensen te begeleiden naar innerlijke rust en persoonlijke groei.

Selma Oppedijk

Ben jij ook klaar om je innerlijke rust en balans te vinden in jouw leven?

Mediatiecoach- Selma- Mindfulness- leren mediteren