Je bent hier:

Coachingtraject

Awaken Your Authentic Self

Awaken your Authentic Self is een coachingtraject en programma voor spiritueel bewuste mensen die volledig willen leven vanuit liefde en compassie, open en eerlijk naar zichzelf durven te zijn, een diep innerlijk verlangen ervaren om echte verbinding aan te gaan met hun innerlijke licht en hun volledige potentie willen (her)ontdekken. Tijdens het programma neemt Selma je mee naar jouw Eigen Energie, jouw unieke Zelf en leer jij in 6 maanden om 100% te vertrouwen op je Intuïtie. Jouw persoonlijke gids.

Coachingtraject Awaken your authentic self - medtatiecoach

Merk jij dat je continu tegen hetzelfde aanloopt en blijft aanmodderen?

Wat ik veel zie en merk bij mensen die bij mij komen is, dat ze moeite hebben om hun eigen koers te volgen. Ze blijven hangen in oude patronen die veelal voortkomen uit aangeboren en aangeleerde gewoontes. Ze hebben moeite met het doorbreken van deze patronen. Jij weet dat het anders kan, maar hoe? Je voelt dat je tegen de stroom in blijft zwemmen maar hoe draai je dit proces om?

Je bent moe! Soms te moe om nieuwe initiatieven te nemen.

Van frustratie naar verlangen

Het leven voelt soms zwaar en lastig aan, terwijl jij juist zo’n diep innerlijk verlangen hebt om in totale verbinding te staan met je innerlijk licht, een gevoel van onvoorwaardelijke liefde. Je hebt behoefte aan spirituele diepgang en ervaart een verlangen om contact te hebben met gelijkgestemden die, net zoals jij, rondlopen met vragen over zichzelf en spirituele kennis willen opdoen.

Je vind het fijn om een workshop of een boek te lezen over energie, chakra’s, aura’s en  spirits en je houdt ervan om hierover te praten en dit te delen met gelijkgestemden.

Je bent op zoek naar een diepere betekenis van het leven. Je hebt behoefte aan tijd en aandacht voor jezelf om te voelen, te luisteren, te zien, wat jouw volgende stap mag zijn. Je wilt niet meer afhankelijk zijn van emoties en negatieve energie.

Je hunkert naar rust in je hoofd. Je gedachten blijven maar aan staan. Ze hebben nog niet voldoende geleerd of ervaren wat de kracht is van stilte . Je blijft continu aan staan en wordt overladen met prikkels.

Je blijft twijfelen over wat goed voor je is. Je blijft steken en vertoont uitstelgedrag, waardoor het nog moeilijker wordt om de kracht te vinden om de volgende stap te zetten. Met als gevolg dat jij geen keuze maakt en blijft circuleren in de oude vertrouwde gewoontens. Je legt je erbij neer en denkt, mijn tijd komt nog wel, maar eigenlijk ben je een slaaf van jouw eigen negatieve zelfbeeld. 

Je bent een slaaf van je eigen denkpatronen. 

Weet dat het is niet nodig om door te gaan zoals je gewend bent, jij kunt een Nieuwe mindset (her)ontdekken vanuit liefde, kracht met behulp van je intuïtie jij kunt een nieuwe koers gaan neerzetten.

Meditatiecoach Selma- Meditatie- Mindfulness- Coaching

Intuïtie is een natuurlijke gave, het verhoogt je efficiëntie,

het is je persoonlijke navigatie systeem in je leven

en het verbindt je met jouw passie.

Inner Call

Je hebt een diepe wens en verlangen om in totale verbinding te staan met je Innerlijk licht, een gevoel van onvoorwaardelijke compassie en innerlijke vrede.  Je wilt je eigen intuïtie blindelings kunnen volgen om vanuit flow en vertrouwen te kunnen zijn. Je bent klaar voor de volgende stap in je leven om vanuit innerlijke rijkdom te mogen leven en zijn. Met stevige kernwaarden en met de mogelijkheid vanuit je gevoeligheid een krachtig en dienstbaar leven te creëren.

vanuit liefde | compassie | vrijheid

 

Misschien is je persoonlijke doel en levensmissie al duidelijk en voel je een innerlijke Call maar heb je nog niet de juiste verhouding met je intuïtie. Misschien is het nog niet helemaal voelbaar en handelbaar hoe jij met je gevoeligheid mag omgaan om veerkrachtig en in balans te zijn. 

Het is van essentiële waarde dat jij weer bewust contact maak met jezelf, je intuïtie. Dat liefdevolle stemmetje dat altijd in jou aanwezig is. En dat jouw welzijn op nr 1 heeft staan en je toegang geeft tot een onuitputbare bron van Universele wijsheid die door de hele geschiedenis voor transformatie en vooruitgang heeft gezorgd.

Intuïtie is de basis van vooruitgang en ontwikkeling. Intuïtie is de basis van progressie en persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij er klaar voor om je Authentieke Self te voelen, te zien en te laten Shinen?

Ben jij er klaar voor om je Authentieke Self te voelen, te zien en te laten Shinen?

NEW YOU!

Ben jij committed aan die nieuwe versie van jezelf?

Durf jij jezelf 6 maanden open te stellen en te kiezen voor jezelf,

jouw geluk en jouw spirituele groei?

I AM Methode

Awaken your authentic self - meditatiecoach

Body - Health

Creëer een gezond en sterk lichaam door de inzet van je zesde zintuig. Volledig leven en bewegen vanuit jouw hart en gevoel en 100% vertrouwen in het nu. Door een diepere connectie te maken met je onbewuste talenten leer je de kracht van intuïtie toe te passen en wordt dit een positieve eigenschap van jouw gevoeligheid. Zet healing in voor jouw dagelijkse doses geluk en gezondheid en ontdek de Kracht van affirmatie.

Coachingtraject Awaken your authentic self - medtatiecoach

Mind & Inzicht

Krijg toegang tot een unlimited state of mind! Verhoog je bewustzijn en creëer een nieuwe wereld vanuit positiviteit en liefde. Zodra jij doorkrijgt dat je jouw frequentie kunt finetunen ontwikkel je een nieuwe mindset en kan je magische shifts maken in jouw leven. Je kan zo de Wet van aantrekkingskracht voor je laten werken en jouw wensen en dromen verwezenlijken vanuit je eigen authentieke kracht.

pexels-ali-pazani-2777898-scaled.jpg

Soul - connectie

Kom in alignment met jouw ziel, je bron en zuivere energie en straal vanuit totale freedom. Ontdek de magische wereld van universele liefde. We zijn allemaal verbonden met elkaar en mogen leven vanuit liefde, compassie en innerlijk geluk. Een diepe verbinding en bewuste connectie met je ziel zorgt ervoor dat jij beter de signalen van jouw intuïtie kan waarnemen en volgen  zodat jij kan gaan leven vanuit overvloed.

Ben jij er klaar voor om je Authentieke Self te voelen, te zien en te laten Shinen?